Ga naar hoofdinhoud

Singlecoaching

Naar een relatie verlangen is heel natuurlijk. Ben jij al een tijd op zoek naar een duurzame relatie? Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Loop je elke keer tegen dezelfde dingen aan? Draag je ballast mee uit je opvoeding? Of heb je die meegekregen vanuit een eerdere relaties, maar kom je maar niet vanaf? Of ben je gewoon benieuwd hoe een relatie werkt?

Tijdens een coaching traject proberen we een helder beeld te krijgen van jouw behoeften en verlangens in een relatie en hoe je die het beste aan kunt gaan. Misschien komen we samen tot nieuwe inzichten in zaken die je anders kan doen. Of beter.

Ik help je met handreikingen die je beter voorbereiden op een ontmoeting. Je gaat zelfstandig met je nieuwe vaardigheden aan de slag.

Tarief

Het traject van 6 sessies, van één uur, voor 1 persoon: 395 euro.

Sessie 1 is de intake. Besluit je daarna om toch niet verder te gaan, dan krijg je géén factuur.

Relatiebemiddeling

Ben je klaar met de online platforms? Vind je dat het tijd is om hulp in te roepen om een duurzame relatie te vinden? Kies dan voor een traject van Relatiebemiddeling.

We maken altijd persoonlijk kennis. Gratis. Dat kan per telefoon of video-call. Klikt het tussen ons, dan maken we een afspraak bij jou thuis. In je eigen omgeving kan ik je echt leren kennen. Zo krijgt een profiel niet alleen tekst en een gezicht, maar ook een gevoel.

Alle profielen in mijn database heb ik na persoonlijke gesprekken samengesteld. Daardoor kan ik jouw profiel veel beter matchen. En dat betekent een veel hogere kans op een succesvolle ontmoeting voor jou.

Relatiebemiddeling is ook een vervolg dat je prima kunt kiezen na Singlecoaching. Ik heb je dan immers al goed leren kennen.

Informatie

Voor informatie over relatiebemiddeling informeer naar de mogelijkheden voor het Basispakket of een Pluspakket. Stuur een mail naar info@loveworx.nl of gebruik het contactformulier!

Balanscoaching

Tijdens de Balans-methode gaan we aan de slag met de methode die is ontwikkeld door Carianne Ros. (De TotalBalance Methode). De puzzelstukken van jouw leven hebben je tot de persoon gevormd die je nu bent. Tijdens dit traject kijken we eerst terug naar het verleden. Vervolgens gaan we kijken naar jou als persoon in het “nu”.

We sluiten het traject af met overzicht van wensen en verlangens waar jij richting aan wil geven. Waar ga je concreet mee aan de slag? Het is nu tijd om een nieuwe weg te gaan bewandelen die bij JOU past!

Tarief

Het traject van 10 sessies van één uur, met werkboek, voor 1 persoon: 790 euro.

Sessie 1 is de intake. Besluit je daarna om het traject toch niet in te gaan, dan krijg je géén factuur.

Coaching op maat

Ben je op zoek naar een coach die een tijdje met je meeloopt? Zoek je antwoorden op een aantal gerichte vragen rondom je werk- of privésituatie? Kun je hier wel wat support bij gebruiken? Ik heb ervaring als coach met thema’s zoals:

  • Burn-out
  • Hooggevoeligheid
  • Perfectionisme
  • Loopbaan
  • Relatie

Leg jouw situatie eens gratis en vrijblijvend aan me voor. Ervaar of wij een klik kunnen hebben en beslis pas dan of je verder wilt.

Tarieven

  • Los coachingsgesprek 1 persoon, één uur: 79 euro.
  • Los coachingsgesprek 2 personen, anderhalf uur: 139 euro.

Persoonlijk en toegankelijk

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en toegankelijk.

Love Worx staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en diepgang. Daarbij kies ik voor een persoonlijke, doelgerichte en praktische manier van werken. Transparant en toegankelijk. En altijd integer. Want het gaat om jou! Jij staat centraal en hebt een doel. Met Love Worx faciliteer ik je optimaal om dat doel ook te halen.

Love Worx werkt vanuit christelijke waarden en normen en staat open voor iedereen

Hoe gaat een intake?

Als ons eerste contact voor allebei positief voelt, nodig ik je uit voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en je krijgt nadere uitleg over de opzet en de kosten van het traject. Als je vrijblijvend kennis wil maken en al vragen hebt, dan kun je die alvast achterlaten op het contactformulier.

Ervaringen

Meer weten?

Back To Top