Kookworkshop Let’s cook together! 45+

vrijdag 12 mei 2023 - 17.00 - 21.00 uur

De Kookschuur, Bovendijk 65 Kwintsheul

Omschrijving

Om 17 uur word je gastvrij ontvangen door Jacoline de Bakker van Love Worx en Monique van Steekelenburg van de Kookschuur. Tijdens het voorbereiden van de maaltijd ontmoet je andere singles uit de regio. Er wordt voldoende gerouleerd, zodat je zoveel mogelijk met andere heren of dames in gesprek kunt komen. De sfeer in de kookschuur zal vooral ontspannen en gezellig zijn. Zie het echt als een gezellige avondje uit met andere singles!

De Griekse maaltijd bestaat niet alleen uit heel veel vlees, maar ook uit vis, veel groenten en ander lekkers.
Voor de liefhebbers staat er natuurlijk wel vis en/of vlees op het menu.
Tijdens het bereiden van het diner, ontdek je al snel dat de Griekse keuken niet ingewikkeld is.

We werken met een gelijk aantal heren en dames, dus het kan zijn dat er gewerkt wordt met een reservelijst van heren of dames. Er hebben zich al singles opgegegeven uit de regio Westland. Geef je snel op en je bent verzekerd van een avondje gezelligheid met andere singles uit de regio. Een heel leuke manier om anderen te leren kennen.

De kosten van de workshop zijn 65 euro en alle drankjes tijdens het koken en eten zijn inbegrepen. Het is niet mogelijk om kort van tevoren af te zeggen. De workshop gaat door bij een minimaal aantal aanmeldingen van 12 deelnemers (dus 6 heren en 6 dames)

Geef je op door een mail te sturen naar loveworxevents@gmail.com (onder vermelding van je naam, woonplaats en leeftijd)