* Nieuw webinar * Singles & Perfectionisme in gesprek met coach Geralde Schreuder

dinsdag 12 maart 2024 - 20.00 - 21.00 uur

Online - toegang via link na bevestiging

Omschrijving

Ben jij single en heb je last van perfectionisme? Dan is dit webinar voor jou geschikt!

Perfectionisten zijn bang voor afwijzing en afkeuring van de mensen om hen heen. Ze bouwen vaak een muur om zich heen, zodat ze niet geraakt kunnen worden.  Ze kunnen onrealistische hoge normen opleggen, zijn zeer kritisch en veeleisend naar zichzelf en ook naar de ander. De ander kan dus vaak niet veel goeds doen in de ogen van een perfectionist.

De fouten proberen zij te bedekken, zodat ze een stukje van zichzelf niet hoeven te laten zien aan anderen. Als ze dat zichzelf wel zouden toestaan of leren zouden ze ze aardiger en liever zijn voor zichzelf èn voor anderen. Het aangaan van diepe relaties is dan ook best lastig voor hen.

In dit webinar leer je dat je goed genoeg bent in wie je bent en hoe je stap voor stap kunt leren om je masker af te gaan doen. Hier is moed en doorzettingsvermogen voor nodig. En het is fijn als je aangemoedigd weet om elke dag weer te kiezen voor de echte versie van jezelf. De ander wil jou leren kennen zoals jij bent met al je mooie en minder mooie kanten. Je bent niet perfect en je hoeft het ook niet te zijn!

Ik ga in gesprek met coach Geralde Schreuder die expert en ervaringsdeskundige is op het gebied van perfectionisme.