Speeddate voor Christelijke singles ( alle leeftijden)

zaterdag 9 december 2023 - 13:30 - 17.30 uur

The Vineyard, Monster

Omschrijving

Eindelijk is het zover – een kans voor christelijke singles om elkaar te ontmoeten tijdens een speeddate – ervaring. Dit keer laten we je de schoonheid van Monster zien, met zijn prachtige strand, duinen en (druiven) kassen als achtergrond.Voor wie?Of je nu 25, 35 of 55+ bent, je bent welkom. Je kunt je aanmelden voor de leeftijdsgroep die bij jou past. We werken met aparte tickets voor mannen en vrouwen.En hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.Wat kun je verwachten?We gaan ons best doen om er voor te zorgen dat het voor iedereen een leuke ervaring wordt.Bij deelname krijg je een drankje naar keuze, iets lekkers en het belangrijkste, de mogelijkheid om  3 – 5 inspirerende ontmoetingen te hebben van 10 minuten met de andere deelnemers (m/v) in een gezellige ontspannen omgeving gedurende een uur.KostenDit alles kost je slechts 25 euro. We willen ervoor zorgen dat dit evenement voor iedereen toegankelijk is.

CoachgesprekWil je meer kans op succes? Plan van te voren een coachgesprek in bij LoveWorx dan ga je goed voorbereid de speeddate in.We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus waar wacht je nog op?Dit is de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, goede gesprekken te voeren en misschien zelfs die speciale persoon te vinden.

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een speeddate ervaring in Monster.

Praktische informatie: Begin december laten we jou weten in welke ronde jij wordt ingedeeld. De starttijden zijn 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur. Je zorgt dat je 30 minuten voor de speeddate aanwezig bent. In de ruimte waar je welkom wordt geheten, ontvang jij je persoonlijke kaartje met namen van deelnemers die jij gaat spreken. Neem een pen mee, want je kunt een korte notitie maken na elk gesprek. Binnen 24 uur krijg jij via de mail te horen of er een match is gemaakt. We delen dan jouw email-adres om in contact te komen met die leuke heer of dame. Let dan wel even of je niet per ongeluk een mail hebt ontvangen in de Spambox 😉

Je kunt je opgeven tot en met 30 november, we zien uit naar je komst op 9 december! 

Vriendelijke groet, Jacoline en RuthTeam Love Worx