Suppen & Dineren in Nieuwkoop

zaterdag 20 juli 2024 - 15.00 uur verzamelen

Hotel Zuideinde (opstapplaats suppen) en plek van restaurant Bregje

Omschrijving

Houd jij van een sportieve activiteit? Of heb jij jezelf voorgenomen om dit jaar uit je comfortzone te stappen. Vind jij het leuk om nieuwe singles te ontmoeten?Kom dan 20 juli naar Nieuwkoop toe! Het is daar prachtig en we hebben een heel mooie zomerse activiteit voor jou georganiseerd. We gaan suppen in het groen en we kunnen ons bezoekje aan Nieuwkoop evt. ook verlengen met een 3-gangen diner voor 22,95 euro bij Restaurant Bregje. 

We verzamelen om 15 uur bij Hotel Zuideinde in Nieuwkoop. Om 15.30 uur vertrekken we en we komen rond 17.30 uur weer terug bij onze opstapplaats. Het is een heel mooie plek om te gaan verkennen en het is natuurlijk leuk om met een groep te suppen! Wil je daarna nog een hapje blijven eten, geef het door. Dan reserveren we voor jou een plekje. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar.

Kosten voor het suppen zijn: 29,00 euro  (Let op: aanmelden kan vóór dinsdag 16 juli)

De menukeuze is dus:

  • suppen of voor
  • suppen en dineren
  • dineren

We maken er een heel mooie dag van met elkaar. Wij hebben er zin in! Deze activiteit zal ik samen hosten met Annemieke en een goede vriendin. Meld je aan via een mail naar loveworxevents@gmail.com