Webinar ” Leren in verbinding”

vrijdag 1 december 2023 - 20.00 - 21.00 uur

Online - toegang via ticket

Omschrijving

Ik ontmoet veel singles en allemaal vertellen ze mij dat ze het fijn vinden om met gelijkgestemden op te trekken. Zij begrijpen waar jij doorheen gaat en wat je op sommige momenten kunt voelen. Wellicht ben je niet altijd op zoek naar gesprekken met andere singles, maar doe dan eens een activiteit met elkaar. Hoe kun je dit voor jezelf goed organiseren zodat er voldoende tijd is om bij te tanken na een werkweek. Hoe kun je de juiste balans vinden?

In contact met anderen kun jij jezelf laten zien en plezier maken met elkaar. Samen een avondje bowlen of overdag een mooie wandeling maken is dan altijd een goed idee. In dit webinar leg ik uit waarom we een heel leven lang blijven leren in verbinding met anderen om je heen. We raken nooit uitgeleerd! In dit webinar deel ik nog een aantal belangrijke tips!

Als je het webinar tot het eind kijkt, geef ik je nog een mooi decembercadeau weg. Dit cadeau is speciaal voor singles die graag in verbinding willen komen met zichzelf en anderen om hen heen. Ben jij erbij? Nodig ook je single vriend of vriendin nog uit, dan kan de decembermaand niet meer stuk! Ik zie je graag op 1 december om 20.00 uur!Je kunt dit webinar gratis volgen, zie het maar als een Sint cadeau aan jezelf 😉

Als je wilt deelnemen, zorg dan dat je een toegang krijgt via de button ticket voor webinar. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging in je mailbox. Jij bent van harte welkom!