Bewogen, spontane vrouw met oog voor de natuur

Leeftijd: 46

lengte: 1.58

Geloof: Christen

Regio: Gelderland

Omschrijving

Deze vrouw heeft een normaal postuur, krullend haar tot haar schouders en is 1.58 m lang. Ze heeft jaren de hulpverlening gewerkt en heeft in de afgelopen jaren aandacht besteed aan de verwerking van gebeurtenissen in haar leven. Nu ze genoeg naar binnen heeft gekeken, wil ze graag haar blik verruimen. Ze verlangt naar een partner aan haar zijde.

Ze woont in een gezellig ingerichte, lichte woning midden in een woonwijk. De woning is onderdeel van een woongemeenschap. Het heeft alles wat ze nodig heeft en het is fijn om samen met de andere gezinnen en singles onderdeel uit te maken van deze groep. Het is ook mogelijk om privacy te hebben, daar heeft ze een mooie oplossing voor gevonden. Nu weten groot en klein wanneer er even niet gestoord kan worden 😉

De omgeving biedt veel groen en het is mogelijk om een naastgelegen park te wandelen. De bossen zijn ook op steenworp afstand te vinden en daar geniet ze van een heerlijke tocht door de natuur.

Ze houdt van fietsen, een terrasje pakken, ontsnappen uit een escaperoom en lezen. Gitaar spelen en tijd doorbrengen in haar stilteruimte is voor haar belangrijk. Daarnaast kan genieten van een paar baantjes trekken in het zwembad. Ze is aangesloten bij een Evangelische gemeente in de buurt. Ze omschrijft zichzelf als sociaal, liefdevol en spontaan. Ze houdt van humor met soms een scherp randje en is bewogen met de medemens. Ze is sportief en geniet er ook van om op het water te zijn.

Graag wil deze vrouw een relatie opbouwen met een stoere man in de leeftijd van 42 – 52 jaar. Vanuit vriendschap eerst rustig elkaar leren kennen en dan gaan we stap voor stap ontdekken hoe dit zich verder ontwikkelt. De man is spontaan en betrokken met humor, wel mannelijk en draagt vlotte kleding. Hij is heeft een persoonlijke relatie met God en woont max. 150 km van haar woonplaats. Deze man heeft zin om samen avonturen te gaan beleven. Evt. kinderen zijn welkom.

Wil jij haar beter leren kennen? Wil jij ook nieuwe avonturen beleven? Ze ziet uit naar je reactie! Reageer dan naar info@loveworx.nl