Creatieve, goed verzorgde vrouw

Leeftijd: 55

lengte: 1.73 cm

Regio: Alblasserwaard

Omschrijving

Een vriendelijk en goed verzorgde en creatieve vrouw uit de omgeving van de Alblasserwaard.Ze is 55 jaar en inmiddels 3 ½ jaar alleengaand. Ze heeft halflang blond haar en is 1.73 m lang. Ze heeft een normaal postuur.

In het dagelijkse leven werkt ze als telefoniste/receptioniste bij een bedrijf in de buurt. Hier staat ze klanten te woord in diverse talen. Haar vooropleiding is VWO en kan nieuwe dingen zich makkelijk eigen maken. Ze is zelfstandig, ondernemend en gaat recht op haar doel af.

Ze houdt van wandelen, een terrasje pakken en uit eten gaan. Dingen zelf maken is wel waar ze blij van wordt. Deze creaties geeft ze dan graag aan anderen cadeau. Ze heeft haar huis sfeervol in landelijke stijl ingericht.

Het geloof speelt voor haar een belangrijke rol en zij bezoekt regelmatig een PKN kerk in de regio. Ze omschrijft zichzelf als zorgzaam, vriendelijk, accuraat en actief. Ze kan zichzelf goed vermaken en heeft ook de behoefte om thuis tot rust te komen na een lange werkdag. Ze kijkt in de avond graag naar talkshows en af en toe naar voetbal. Ze zou graag nog een keer naar Italië willen gaan om steden te bezoeken en te kunnen genieten van de mooie stranden.

Zij zoekt een partner met een positieve instelling in de leeftijd van 48-58 jaar, om samen te genieten van de kleine dingen van het leven. Een man, die zorgzaam is en rust uitstraalt en die zich in een stabiele situatie bevindt. Bij voorkeur wonend in de omgeving van de Alblasserwaard of in de provincie Brabant. Ze houdt van humor en van de Brabantse gezelligheid, het Bourgondische leven en is dan ook regelmatig te vinden in Breda.

Ben jij benieuwd geworden naar deze vrouw? Ze houdt ervan om dingen samen te ondernemen en verrast te worden. Ben jij de man die haar wil verrassen? Neem dan contact met ons op!