Gastvrije, hartelijke vrouw uit Midden-Nederland

Leeftijd: 57

lengte: 1.77

Geloof: Christen

Regio: Gelderland

Omschrijving

Deze vriendelijke, goedlachse vrouw is echt een mensen-mens. Ze spreekt dagelijks vele mensen op haar werk als consulente voor een vakbond. Ze kan goed verbinding leggen met anderen en heeft zich letterlijk weer opengesteld voor de liefde.   

Ze heeft een slank postuur, halflang donkerblond haar en is 1.77 cm lang. Tijd doorbrengen met andere mensen vindt ze heerlijk en ze houdt er ook van om iets voor zichzelf te doen, bijvoorbeeld lekker te wandelen in de natuur, lezen of iets creatiefs doen. Ze houdt van koken en gezellig samen (uit) eten, samen iets ondernemen, samen wandelen, goede gesprekken, samen genieten van een goed glas wijn. 

 Haar woning staat in het groene Ede en ze woont naast fijne buren waarmee ze goed contact heeft. Voorheen woonde ze in een wijk waar mensen vanuit de diverse culturen wonen. Ze kon daar wel van genieten van de sfeer, de levendigheid, de diversiteit en de gezelligheid. 

 Het karakter van deze vrouw kun je omschrijven als open, warm, vriendelijk en betrokken. Ze leeft graag met anderen mee en is gastvrij. Haar nieuwsgierigheid maakt dat ze dingen onderzoekt en zich blijft ontwikkelen. Ze leest graag (boeken over geloofsonderwerpen, psychologie, literaire romans en Toon Tellegen, Henri Nouwen. Ook doet ze creatieve dingen zoals haken, glasschilderen en dergelijke. 

Het geloof speelt een belangrijke rol in haar leven en ze vindt het belangrijk dat een evt. partner ook een levend geloof heeft. Ze bezoekt een Hervormde kerk, maar zo nodig is er ruimte om samen op zoek te gaan naar een andere passende plek. Ze is gewend om over kerkmuren heen te kijken.

’Iemand bij wie ik mijzelf kan zijn’ 

 Deze vrouw zoekt een partner in de leeftijd van ongeveer 52-64 jaar, om samen te genieten van de kleine dingen van het leven. Een man die liefdevol en zorgzaam is, liefst met een dosis humor. Deze man woont op ong. 60 min. reisafstand met het openbaar vervoer vanaf Ede. Belangrijke relatiewaarden binnen een relatie zijn voor haar een stuk openheid, dingen kunnen bespreken en oprechte interesse in elkaar, naar elkaar luisteren. Elkaar vertrouwen en jezelf kunnen zijn. 

 Haar wens is om in de toekomst samen een reis te maken naar  Israël. Ze zou dan liever niet kiezen voor een groepsreis, maar om samen het land te ontdekken tijdens een rondreis waar ook tijd is voor elkaar 😉