Sociale man met humor

Leeftijd: 40

Regio: Westland

Omschrijving

Deze goedlachse man van 40 jaar staat open voor een relatie. Hij woont in een leuke hoekwoning in een dorp binnen de gemeente Westland. Hij houdt van een gezellig praatje en is een harde werker. Joost heeft korte relaties gehad en is tot nu toe zijn maatje nog niet tegengekomen.

Hij beschrijft zichzelf als: “Ik ben net een golden retriever lief en trouw, maar ik ben ook soms eigenwijs. Als het moet kan ik ook van me afbijten”.

Hij heeft een slank figuur en is 1.72 cm lang. Joost draagt een bril heeft laat soms een drie-dagen-baardje staan en heeft twinkelende ogen. Hij heeft kort donkerblond haar. Hij geniet van het leven en neemt de dingen zoals ze komen.

Met veel plezier is hij al jaren werkzaam in de tuinbouw. Momenteel werkt hij in de bollen en geniet ervan als hij oplossingen kan aandragen die voor alle partijen gunstig zijn. Hij neemt zijn taken en verantwoordelijkheden serieus en hij komt zijn afspraken na.

Hij houdt van het restaureren van meubels. Zo is zijn huis zeer sfeervol ingericht en hij heeft veel planten in huis staan. In zijn vrije tijd is hij dus graag aan het klussen en tuinieren. Hij houdt van duiken en heeft veel brevetten op zak. Daarnaast houdt hij ook van snowboarden.

Zijn karakter kun je omschrijven als rechtvaardig, eerlijk, sociaal meelevend, en trouw. Hij kan goed doorzetten en houdt van flauwe grapjes. Voor hem geld; Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Hij is een echt familiemens en brengt veel tijd door met zijn ouders, zus en haar kinderen. Hij kan heel goed opschieten met kinderen en geniet van zijn rol als oom.

Hij zou het heel fijn vinden om samen te genieten van het leven. Om samen te wandelen en te fietsen en te praten over de dingen die je op een dag hebt beleefd. Hij is dan ook een zeer toegankelijke man die goed kan luisteren en weet dus best goed wat er zoal om hem heen speelt.

Hij zou graag een vrouw in de leeftijd tussen de 33 en 40 jaar willen ontmoeten. Een vrouw die net als hij de christelijke normen en waarden belangrijk vindt in de omgang met anderen. Een spontane vrouw met een natuurlijke uitstraling. Het liefst wonend op maximaal 45 min. rijafstand.

Zou jij de goedlachse man graag beter willen leren kennen?

Reageer dan gelijk even naar: info@loveworx.nl. Dan breng ik jou in contact met hem.