Muzikale man zoekt spontane vrouw

Leeftijd: 43

lengte: 1.74

Regio: Alblasserwaard

Omschrijving

Deze muzikale man van 43 jaar staat open voor een relatie. Het is een harde werker en hij heeft zijn zaakjes goed op orde. Zijn woning staat in een gezellige straat met eengezinswoningen. In deze woning kun je de voorliefde voor muziek direct opmerken door de piano die er staat en de plek waar hij muziek produceert. Hij zou het erg leuk vinden als jij de vrouwelijke gezelligheid komt brengen. Je krijgt hier zeker de ruimte voor. Er zijn plannen om de tuin op te knappen en er een mooie veranda te plaatsen om goede gesprekken met elkaar te voeren.

Een uitspraak van hem is: “Ik heb iets met mengen”. Dit is van toepassing binnen zijn werk als manager van een groot veevoerbedrijf en binnen de muziek die hij zelf produceert. In zijn liederen heeft het geloof in Jezus een centrale rol.

Hij heeft een normaal postuur en is 1.74 cm lang. Deze man heeft een baard en snor en heeft rossig haar. Hij is eerlijk en hij houdt van duidelijkheid en is gericht op kwaliteit. Dit geldt ook binnen de vriendschappen. Hij is financieel stabiel en wil graag voor een vrouw zorgen. Hij is als een Boaz die voor Ruth heeft gezorgd.

Vier jaar geleden is hij gescheiden en heeft een zoon vanuit een eerdere relatie. Deze 15-jarige zoon ziet hij regelmatig en heeft een goede band met hem. In de afgelopen jaren is hij tot rust gekomen en heeft veel over zichzelf geleerd. Hij is pro- actief en durft echt wel in de spiegel te kijken.

Het is de toon die de muziek maakt en hij vindt het belangrijk om zichzelf te kunnen zijn binnen de relatie. Als hij ervoor gaat, dan gaat hij ervoor…

Zijn wens is om vanuit vriendschap aan een relatie te bouwen. Hij neemt zijn taken en verantwoordelijkheden serieus en hij komt zijn afspraken na. In de toekomst zou hij graag willen trouwen en een gezin willen stichten.

In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek of is hij actief binnen een aanbiddingsteam. Voor sporten heeft hij momenteel niet veel tijd, maar hij speelt graag een potje volleybal tijdens een weekendje weg.

Hij zoekt een spontane vrouw in de leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Het liefst een vrouw met (half) lang haar. Hij vindt het belangrijk dat een vrouw hem aanvult en niet invult. Een maatje met wie hij door het leven mag gaan. Samen nieuwe dingen ontdekken onder Gods leiding. Deze vrouw woont zo’n 30 a 45 min. vanaf zijn woonplaats.

Zou jij deze muzikale man graag beter willen leren kennen? Reageer dan gelijk even naar: info@loveworx.nl. Dan breng ik jou in contact met hem.