Sportieve, behulpzame man

Leeftijd: 37

lengte: 1.90

Geloof: Christen

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Sportieve man (37 jr) zoekt ondernemende vrouw

Regio Rotterdam

Lengte: 1.90 cm

Deze vriendelijke, slanke man werkt in het dagelijks leven als teamleider binnen een waterlaboratorium. Na een aantal jaren op de universiteit te hebben rondgelopen, heeft hij gekozen voor HBO Scheikunde. Op dit moment levert hij een bijdrage aan de waterkwaliteit in Nederland. Hij heeft het erg naar zijn zin binnen dit werk en kan op deze manier een positieve bijdrage leveren aan schoon drinkwater.In zijn vrije tijd verveelt hij zich niet. Hij helpt als koster in de gemeente waar hij lid van is en gaat om de twee weken naar een fijne huiskring. Hij is enorm sportief en gaat 2x per week naar de sportschool. Verder houdt hij van tennissen, wandelen, fietsen en beach tennis. Als hij een avondje thuis is, pakt hij graag een puzzelboekje om zijn hersenen te kraken op taal – of rekengebied. Hij brengt graag tijd door met familie en vrienden.

Hij is kerkelijk opgegroeid binnen de Gereformeerd-Vrijgemaakte Kerk en kijkt graag over kerkmuren heen. Graag zou hij kennismaken met een vrouw met een levend geloof.

Hij is een analytisch denker, energiek, open en behulpzaam. Hij komt als vrijwilliger bij mensen thuis met een hulpvraag. Via HIP Helpt in Rotterdam zet hij zich in voor de mensen om hem heen. Hij komt daar in aanraking met mensen die veel hebben meegemaakt in hun leven. Hij kan goed empatisch luisteren zonder oordeel.

Tijdens zijn vakanties gaat hij op zoek naar rust, ruimte, natuur en cultuur. Zo is hij al in diverse landen geweest. Hij gaat elk jaar met zijn broers op vakantie naar een land in Europa. Wel heeft hij nog een paar landen op zijn wensenlijstje staan, zoals: Canada, West-Vancouver, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Vietnam.

De vrouw die hij zoekt is tussen de 30 en 37 jaar. Zij is een vlotte en spontane vrouw en houdt van dingen ondernemen. Zij is zorgzaam en heeft een luisterend oor. Ze is een stabiele vrouw waarmee je goed kunt sparren. Ze is in balans en kan genieten van de kleine dingen.

Heb jij zin in een sportieve date? Neem dan contact op met Love Worx en dan brengen we jou in contact met deze leuke man.