Sportieve, slanke vrouw

Leeftijd: 57

Regio: Zuid-Holland

Omschrijving

Deze vrouw is 57 jaar en ziet er nog jong uit. Haar lach is erg liefdevol en puur!

Ze is inmiddels 4 jaar geleden gescheiden van haar man. Ze heeft een slank postuur, halflang blond haar en is 1.60 m lang. Ze heeft drie uitwonende kinderen in de leeftijd van 24 – 27 jaar, waarmee ze goed contact heeft. In haar dagelijks leven heeft ze een paramedisch beroep in het ziekenhuis. Ze doet haar werk met veel plezier.

Haar woning straalt rust en gezelligheid uit en heeft uitzicht op de tuin. Als ze naar buiten gaat, kan ze volop genieten van de natuur om haar heen. Deze omgeving biedt veel groen en water. Je kunt hier heerlijk wandelen en varen met een fluisterboot.

Ze houdt van sporten, wandelen, fietsen, lezen. Mensen ontmoeten en gezellig op de koffie gaan of een heerlijk hapje eten buiten de deur. Daarnaast vindt ze het fijn om bijbelstudie’s te doen, te tuinieren, te zingen en nieuwe dingen te leren via cursussen.

Haar geloof is belangrijk voor haar. Ze is Christen en kijkt daarbij over de kerkmuren heen. Ze bezoek wel regelmatig een kerkdienst. Ze omschrijft zichzelf als rustig, gevoelig, sportief, introvert en breed geïnteresseerd. Ze kan goed luisteren, is zorgzaam en vriendelijk.

Graag wil een vriendschap op bouwen met een man in de leeftijd van 55 -60 jaar. Ze geeft er voorkeur aan om de vriendschap eerst rustig op te bouwen en dan te zien hoe het zich verder ontwikkelt.

De man heeft een positieve instelling, is vriendelijk en oprecht gelovig. Hij woont ongeveer op 50 km afstand van Gouda en heeft zijn leven op orde. Hij is werkzaam of heeft zijn bezigheden, maar dit kan ook vrijwilligerswerk zijn.

 Wil jij deze vriendelijke en zorgzame vrouw beter leren kennen? Het lijkt haar prettig om jou in een rustig tempo te leren kennen. Ze ziet uit naar je reactie!