Rustige, vriendelijke man

Leeftijd: 58

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Deze vriendelijke man van 58 jaar staat open voor een relatie. Hij is niet eerder getrouwd geweest, maar heeft wel een relatie gehad. Hij is 1.66 cm lang en heeft een slank figuur. Romeo heeft stralende ogen en een prachtige lach. Hij woont in Rotterdam en heeft een fijne woning met mooi uitzicht.

Hij is al jaren werkzaam in de vliegtuigbouw. Hij werkt soms overdag en ook heeft hij avonddiensten. Deze diensten wisselt hij af met zijn naaste collega. Naast zijn werk is hij ook actief binnen de kerk. Momenteel is hij op zoek naar een passende gemeente, omdat zijn huidige gemeente onlangs is opgeheven.

Zijn karakter kun je beschrijven als rustig, vriendelijk en betrouwbaar. Hij is een echt familiemens en kan genieten van dit samenzijn met zijn broers en andere familieleden. Hij help diverse mensen en bidt samen met anderen voor mensen die gebed willen ontvangen. Hij heeft geen lijstje met criteria, maar heeft wel het verlangen om samen met een partner op zoek te gaan naar God en evt. samen te evangeliseren.

Romeo luistert graag naar worshipmuziek en speelt ook regelmatig een leuke game op de computer zoals rummikub. Hij houdt zijn conditie thuis op peil en gebruikt hiervoor zijn hometrainer en gewichten. Romeo rookt niet en drinkt af en toe op vakantie een glaasje wijn of bier.

Zijn wens is om samen met een fijne partner naar Israel te gaan. Hij is hier al wel eerder geweest, maar verlangt ernaar om weer een keer terug te gaan naar dit bijzondere land, maar dan graag samen…

Hij zou graag een vrouw in de leeftijd tussen de 55 en 60 jaar willen ontmoeten. Het heeft zijn voorkeur als deze vrouw een levend geloof heeft in God en een Evangelische gemeente bezoekt. Qua afstand woont deze vrouw maximaal 60 min. rijden vanaf zijn woonplek.

Wil je meer weten over deze rustige, lieve man? Reageer dan gelijk even en stuur een mailtje naar info@loveworx.nl