Vrolijke, opgewekte dame

Leeftijd: 63

lengte: 1.73

Geloof: n.v.t.

Regio: Midden-Delfland

Omschrijving

Deze vrouw heeft inmiddels een leuke man gevonden! Ze heeft tussendoor coaching ontvangen van Love Worx! 

Deze vrouw heeft een warme persoonlijkheid en is woonachtig in gemeente Midden-Delfland. Ze is opgewekte en vrolijke tante 😉 Ze is in 1959 geboren en inmiddels ruim 3 1/2 jaar weduwe. Ze is ruim 30 jaar samen geweest met haar man.

Het is een actieve en veelzijdige vrouw. Ze houdt van archeologie en helpt bij het restaureren van locale opgravingen. In haar huis heeft ze prachtig wit aardewerk verzamelt van de Porceleyne Fles. Lucia volgt sinds een jaar pianolessen en geniet ervan om de The Scientist of Blackbird te spelen.

Ze past ook graag op haar kleinkinderen en heeft een goede band met haar zoons en dochter. Er zijn in haar leven drie vaste vriendinnen die haar door en door kennen.Ze heeft een brede muziekkeuze van pop, blues en klassiek en ze danst graag op Soul. In het weekend kan ze genieten van een wit wijntje.

Ze beschrijft zichzelf als ordelijk, sociaal, open en zorgzaam en  heeft haar leven goed op orde. Ze is 1.73 cm lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft blond haar tot net over haar schouders. Ze woont al jaren in een ruime eengezinswoning in een heel fijne wijk.

Ze zou het wel heel fijn vinden om dingen samen te gaan doen. Weekendje weg naar een stad in Nederland of Europa, weekje naar een warm eiland met historie of lekker fietsen/ wandelen in Nederland. Qua leeftijd zou ze graag een man willen ontmoeten die tussen de 56 en 68 jaar is. Ook vindt ze het belangrijk om er voor elkaar te zijn.

Zou jij het leuk vinden om deze vrouw beter te leren kennen?

Laat het mij dan even weten, dan breng ik je in contact met deze leuke, actieve vrouw.