Vrouw met hart voor Uganda

Leeftijd: 46

Regio: Afrika en Uganda

Omschrijving

Deze enthousiaste vrouw is nu ongeveer 4 jaar geleden vertrokken naar Uganda. Het land waar haar hart sneller van gaat kloppen. Ze werkt als family counseler onder de bevolking. Ze gaat graag voor een tijdje back to basics naar een plek waar de mensen wonen in leemhutten en zelfvoorzienend zijn.  

Zelf heeft een woning tussen de locale bevolking. Toen ze nog in Nederland woonde, heeft ze gewerkt binnen het basisonderwijs. kinderopvang en als gezins- en opvoedcoach. Ze is leergierig en volgt daarom vanuit Uganda diverse online trainingen om bij te blijven en zichzelf verder te ontwikkelen.  

Ze heeft een normaal postuur, kort blond krullend haar, een vrolijk gezicht en prachtige blauwgrijze ogen. Ze is opgegroeid in de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk en nu deel van Ugandese kerk met lokale en wereldwijde impact.  

In haar vrije tijd kijkt ze graag voetbal en speelt ze graag gezelschapspelletjes. Ze geniet van een goed gesprek en laadt op van het lezen van een goed boek. Zwemmen en fietsen doet ze graag. Ze heeft contact met veel mensen en komt in haar omgeving en is bevriend met aantal Nederlandse vrouwen die met een Ugandese man zijn getrouwd. Er is ook regelmatig What’s App contact met haar familie die in midden Nederland woont. 

Ze omschrijft zichzelf als betrokken, wilskrachtig en iemand die goed kan luisteren. Ze houdt van nieuwe mensen leren kennen èn om nieuwe plekken te ontdekken. Ze neemt makkelijk verantwoordelijkheid en staat graag klaar voor anderen. Een mooie vrouw met een groot hart vol liefde, waar ze in Uganda van uit kan delen.  

 Graag zou ze in contact willen komen met een met man in de leeftijd van 42 – 50 jaar. Iemand die positief Christen is en liever nog niet eerder getrouwd is geweest. Iemand die samen met haar in Uganda wil wonen en van reizen houdt.  Een wijze man die eerlijk is, maar ook beschermend, waakzaam en krachtig. Iemand die een verlangen heeft om samen het leven te dragen in alle aspecten ervan.  

Samen koken staat echt wel op haar verlanglijstje om dan allerlei recepten uit te proberen. Het is fijn als deze man een rustige uitstraling heeft en kan relativeren, zo van: “ Maak je niet druk”.  Wil jij deze vrouw beter leren kennen? Stuur een email naar info@loveworx.nl en ik laat je weten hoe jij in contact kunt komen met deze avontuurlijke vrouw in Uganda. Misschien dat jij haar kunt ontmoeten als zij aankomend jaar eventjes in Nederland zal zijn in haar verlofperiode. Ik kan zeggen, dat het echt een feestje is om haar te kennen 😉