Zijn het je ogen, is het je …

Leeftijd: 67

lengte: 1.76

Geloof: n.v.t.

Regio: Delft

Omschrijving

Sportieve man van 67 jaar zoekt een goed verzorgde, slanke vrouw. Hij is nu ongeveer twee jaar weduwnaar. Hij was 33 jaar gelukkig samen met zijn vrouw.

Hij heeft twee dochters en een zoon. Hij is 1.76 cm lang en heeft een slank postuur. Hij heeft sprankelende blauwe ogen en een vrolijk gezicht. Hij woont in Delft en heeft een fijne, ruime woning liggend op loopafstand naar de stad. Zijn jongste volwassen dochter woont doordeweeks nog thuis.

Hans is met pensioen en werkte als projectbegeleider in de bouw. Momenteel werkt hij als vrijwilliger bij een hotel en verzorgt het onderhoud. Lange tijd was hij actief als vrijwilliger bij een voetbalvereniging. Hij heeft van jongs af aan gevoetbald en zette zich op zaterdag graag in voor de jeugd van de vereniging.

Het is een sportieve man en houdt van fietsen, een terrasje pakken en uit eten gaan.

Hij is graag in fijn gezelschap en gaat hij regelmatig eten bij vrienden. Hij heeft een aantal vaste vrienden. Zijn favoriete vakantieland is Egypte en als het weer mogelijk is wil hij er weer graag naartoe. Hans heeft zijn leven goed op orde, maar mist een maatje om de dingen samen mee te doen.

Hans zoekt een vrouw in de leeftijd tussen de 60 en 66 jaar. De vrouw is nog een paar dagen in de week werkzaam en gezellig in de omgang. We gaan samen ontdekken of er een klik is. Ze woont in de regio Delft of net iets daarbuiten. Ik zie uit naar je reactie!