Zorgzame vrouw met compassie

Leeftijd: 46

lengte: 1.58

Geloof: Christen

Regio: Noord-Holland

Omschrijving

Deze enthousiaste vrouw kan enorm genieten van worship songs. Ze bezoekt dan ook regelmatig een concert van diverse artiesten. Ze luistert graag naar Hillsong, Planetshakers, De Betteld-band en de Opwekkingsband. Daarnaast is ze ook te porren voor een avondje Nick en Simon, Freek en Maan en Blof, dus vooral Nederlandstalig. Lekker dansen en zingen, dat is echt genieten!

Ze woont in maisonnette met balkon in een dorp onder de rook van Schiphol. Ze woont daar niet alleen, maar met haar twee honden en twee katten en ziet om de week met haar dochter en zoon. Ze is nu alweer jaren alleengaand en geniet van volop van het vrijwilligerswerk binnen de laagdrempelige dagbesteding en kinderdagverblijf in Haarlem.

Haar hart klopt voor mensen en ze heeft eerder gewerkt als leidster binnen een kindcentra en binnen de hulpverlening van speciale doelgroepen. Woorden die haar omschrijven zijn: zorgzaam, liefdevol, bereidwillig, trouw en compassie.

Ze vindt het belangrijk dat een partner goed kan communiceren, dat hij naast zijn belevenissen van de dag ook over zijn gevoel kan praten. Het is belangrijk dat hij trouw is en interesse heeft voor haar en de mensen om zich heen. Het hebben van wederzijdse interesse binnen een relatie is voor haar belangrijk.

Aan creativiteit en gezelligheid besteed zij veel aandacht. Je kunt denken aan het maken van happy stones, koken voor anderen en ze kan met weinig middelen veel bereiken. Dus de afdankertjes van anderen tovert zij weer om in bruikbare spulletjes. Ze kan een partner een thuis bieden, waar het fijn en gezellig is. Dit gaat gepaard met een gezellig kletspraatje, blijdschap en haar enthousiaste lach.

Ze heeft net een maatje te groot naar haar zin en is 1.58 cm lang. Ze heeft een goede band met haar moeder en zus. Daarnaast heeft ze diverse vrienden met wie ze regelmatig optrekt.

Ze zoekt een man in de leeftijd tussen de 40 en 53 jaar. Deze man woont max. 60 min. vanaf haar woonplaats. Een ideaal uitje zou zijn een strandwandeling met de honden 😉 Zou jij deze spontane vrouw beter willen leren kennen? Reageer dan gelijk even naar: info@loveworx.nl. Dan breng ik jou in contact met haar.