skip to Main Content

Singlecoaching

Naar een relatie verlangen is heel natuurlijk. Ben jij ook (al een tijdje) op zoek naar een duurzame relatie? Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Loop je elke keer tegen dezelfde dingen aan? Draag je ballast mee uit je opvoeding of vanuit eerdere relaties meegekregen waar je maar niet vanaf komt? Of ben je gewoon benieuwd hoe een relatie werkt?
Tijdens deze gesprekken proberen we een helder beeld te krijgen van jouw behoeften en verlangens in een relatie en hoe je die het beste aan kunt gaan.

Balanscoaching

Tijdens de Balans-methode gaan we aan de slag met de methode die is ontwikkeld door Carianne Ros. (De TotalBalance Methode). De puzzelstukken van jouw leven hebben je tot de persoon gevormd die je nu bent. Tijdens dit traject kijken we eerst terug naar het verleden. Vervolgens gaan we kijken naar jou als persoon in het hier-en-nu. We sluiten het traject af met overzicht van wensen en verlangens waar jij je in de (nabije) toekomst naar uit wilt strekken. Waar ga je concreet mee aan de slag? Het is tijd om een nieuwe weg te gaan bewandelen die bij JOU past!

Coaching op maat

Ben je op zoek naar een coach die een tijdje met je meeloopt? Zoek je antwoorden op een aantal gerichte vragen rondom je werk- of privésituatie ? Kun je hier wel wat support bij gebruiken? Ik heb zelf ervaring als coach met thema’s zoals:

  • Burn-out
  • Hooggevoeligheid
  • Perfectionisme
  • Loopbaan
  • Relatie 

Twijfel je nog? Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan via de button onderaan de pagina.

Maak kennis met Jacoline

Mijn naam is Jacoline de Bakker–Strijbis en ik woon al een aantal jaren met veel plezier in Den Hoorn (bij Delft).

Ik ben jarenlang vrijgezel geweest en heb in die tijd aan den lijve ondervonden hoe het is om te leven in een wereld waarin je soms pas meetelt als je een relatie hebt. Ik kijk terug op een waardevolle tijd waarin ik veel lessen heb geleerd op het gebied van vriendschap sluiten, online daten, de feestdagen doorkomen en omgaan met de teleurstelling als die leuke “date” toch niet bij jou blijkt te passen.

 Ik verlang ernaar dat iedere single zich gezien en gehoord weet binnen de (werk)kring waarin hij/zij verkeert. Dat er naast een verlangen om een partner te vinden om het leven mee te delen, ook ruimte zal zijn om te bedenken hoe het leven als single kan worden vormgegeven en dat je daarvoor zelf verantwoordelijk bent.

 

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt in het onderwijs. Als leerkracht, stage-begeleider, studentbegeleider en leerkrachtbeleider heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen bij hun eigen leerproces. Nu heb ik na ongeveer 20 jaar de stap gezet om een praktijk in coaching en begeleiding op te zetten.

Over LoveWorx

Mensen begeleiden is mijn passie, ik houd van mensen!

Love Worx werkt vanuit christelijke waarden en normen en staat open voor iedereen.

Love Worx staat voor kwaliteitbetrouwbaarheid en diepgang. 

Wij gebruiken een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken.

Het Love Worx aanbod bestaat uit:

  • Singles Traject – min. 5 gesprekken bij Love Worx of online
  • Balans Traject – min. 10 gesprekken bij Love Worx of online
  • Coaching op maat

Hoe ga ik te werk?

Na een eerste korte ontmoeting of telefoongesprek, krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en je krijgt nadere uitleg over de opzet en de kosten van het traject. Je kunt ook alvast de vragen die je hebt achterlaten op onderstaand contactformulier.

Ervaringen

Meer weten?

Back To Top