Ik vind het superleuk om activiteiten als workshops, single-evenementen en cursussen te organiseren. Deze vind je hier terug. Ik zou het hartstikke leuk vinden om je op één van de aankomende Love Worx events te ontmoeten!

Events

Single Event Westland – Bowlen & Borrelen

zaterdag 7 september 2024 - 20.00 - 23.30 uur

Bowling Westland, Veilingweg 5 De Lier

Kom ook naar het single-event in het Westland!
Verbinding, ontmoeten, ervaringen uitwisselen

Op zaterdagavond 7 september is er een gezellige activiteit voor singles in de leeftijd vanaf 30 jaar uit regio Westland.
Er is gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden. Gewoon een leuke invulling van jouw zaterdagavond ! Je bent van harte welkom vanaf 20:00u bij Bowling Westland, Veilingweg 7 in De Lier.

We gaan bowlen van 21:00 tot 22:00 uur. Voor €22,50,- kan je bowlen en krijg je 3 drankjes en paar hapjes. Extra consumpties zijn voor eigen rekening te krijgen aan de bar. Zorg dat je er bij bent en meld je (voor 29 augustus) aan via single.event.westland@gmail.com.

Karin, Jacoline, Joost
“Single Event Westland”

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers en onze partners Love Worx en Next Generation De Lier.

-> Volg ons ook op Facebook via Single Event Westland

Masterclass met Ivo Lindner – Thema: Voelen

woensdag 18 september 2024 - 20.00 - 21.00 uur

Online - toegang via link

In deze masterclass ga ik in gesprek met haptonoom Ivo Lindner. Het lichaam heeft een signaalfunctie en wij kunnen daar gehoor aan geven. Ivo begeleidt en ondersteunt volwassenen die zich geremd voelen of vastlopen door hun onzekerheid, twijfels en angsten waardoor ze spanningen en onrust in zichzelf ervaren. Hij leert anderen wat die spanning en onrust je te zeggen heeft en hoe je dit beter kan leren hanteren. Je zelfvertrouwen groeit en de druk van alledag kun je beter aan. Je durft ook meer ruimte voor jezelf in te nemen en je kunt je eigen grenzen beter stellen.

Wij luisteren naar geluiden van onze eigen stem of die van een ander. Je lichaam heeft ook een taal, die ik gevoelstaal noem. Je kunt deze taal verstaan door vanuit rust te luisteren wat je lichaam te vertellen heeft. Jacoline komt in haar coachingspraktijk voor singles veel in contact met singles die veel “in hun hoofd” zitten. Samen met Ivo gaan we onderzoeken hoe je de signalen van je lichaam kunt opvangen of kunt waarnemen. En vervolgens wat we hiermee kunnen doen.

Het is te veranderen! De mogelijkheid om te veranderen ligt niet bij de ander, maar bij jezelf. Dit helpt jou om beter in contact te gaan komen met je eigen gevoelens en behoeften, zodat je ook kunt gaan aangeven wat jij voelt en wat je behoefte is. Dit is heel waardevol om te leren.

Deze masterclass is niet alleen toegankelijk voor singles, maar voor iedereen die meer wil weten over het lichaam en over gevoelstaal.

Kosten:

Voor members van Love Worx is de toegang gratis (opgeven voor 1 september)

Voor niet-members vragen we een kleine bijdrage van 5,00 euro (opgeven t/m 17 september)

Meld je aan via de link!

 

Q & A (vraag & antwoord) over online daten en relaties

donderdag 3 oktober 2024 - 20.00 - 21.00 uur

Online - toegang via link na bevestiging

In dit webinar geeft Jacoline een korte introductie over de meest gestelde vragen vanuit haar praktijk. Ik ga ook vragen stellen aan jullie, dus dat wordt leuk!

Als jij vooraf je vraag aan Love Worx stuurt, dan maak ik een keuze welke vragen ik zal gaan behandelen. Dit doe ik via de Facebook pagina van Love Worx.

Daar kun jij stemmen en ik zal de vraag met de meeste stemmen gaan behandelen.

Tenslotte ontvang je aan het eind van de Q & A gratis een aantal praktische downloads over liefde & daten! Graag tot 3 oktober!

Deelname aan de Q & A is gratis! Nodig gerust je single vrienden of vriendinnen uit. Delen = lief !

Heart2Heart Single Conferentie

vrijdag 15 november 2024 - 19.00 uur

Rafaël Amersfoort, Kosmonaut 2 in Amersfoort

Het thema van deze 5e editie is: Singles & Gezonde Grenzen

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Vrijdag 15 november
20.00-21.30 uur: Het belang van gezonde grenzen
Gerard en Lydia de Groot

Zaterdag 16 november
10.30-12.30 uur: Grenzen en verbinding
Nathan den Besten

13.30-17.00 uur
Interactief programma
seminars met Jacoline de Bakker en Lydia de Groot

19.00-21.00 uur: Verleg je grenzen
Gerard de Groot

Wat zijn grenzen en hoe belangrijk zijn deze? Welke soorten grenzen zijn er? Wat zijn Bijbelse grenzen in relaties? Wat is het verschil tussen gezonde en ongezonde grenzen? Hoe bepaal ik mijn grenzen? Ben je bereid om grenzen te verleggen? Wat leert Gods Woord ons over het belang van het stellen van grenzen? Bij deze vragen en meer… zullen we met elkaar stilstaan!

Diverse boeiende sprekers zullen jou bemoedigen en aanvuren om in Gods kracht te bewegen op de plek die de Heer jou in Zijn Koninkrijk en kerk heeft gegeven!
Inspirerende samenkomsten, krachtige aanbidding, persoonlijk gebed, seminars/workshops, eten met elkaar… en natuurlijk veel gezelligheid in het ontmoeten van elkaar!

Jouw opgave omvat deelname aan beide dagen, koffie & thee en een lunch op zaterdag. Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen. De ticketprijs is 25 euro per persoon.

Wil je een afspraak maken?