Inspirerend onderwijs

Jacoline de Bakker • Singles in beweging

Single Conferentie
November 2023

Even een weekend apart en met singles Gods hart ervaren. Een prachtige terugblik op de Single Conferentie in November 2023!

Singles in de kerk

Aflevering van Crux, EO televisie
5 februari 2022

Johanna is single. Dat heeft soms voordelen en Johanna heeft het goed voor elkaar. Zo heeft ze een rijk leven, met zinvol werk, fijne vrienden, een gezellig huis, en haar geloof. Maar aan haar christelijke geloof zitten ook pittige kanten. Zeker als het gaat om het vrijgezellenbestaan. Zo gaat het in Bijbelteksten vaak over gezinnen en trouwen en hoe belangrijk dat is. Als je dat niet hebt, kan je binnen de kerk het gevoel krijgen dat je er niet helemaal bij hoort. Johanna vindt het dan ook belangrijk dat dit bespreekbaar wordt. Jacoline van Love Worx gaat tijdens deze aflevering in gesprek met haar.

Westlanders: Jacoline de Bakker – Strijbis

Aflevering van Westlanders, WOS televisie
28 februari 2023

In deze aflevering is Jacoline de Bakker – Strijbis te gast. Jacoline is eigenaar van het bedrijf Love Worx. Ze helpt mensen bij het vinden van een partner. Ze begon dit bedrijf omdat ze uit eigen ervaring weet hoe het is om ongewenst single te zijn. Inmiddels is ze zelf al een aantal jaren getrouwd en heeft 3 dochters.

Vrijblijvend kennismaken?

 

Spreekt mijn verhaal jou aan? Past mijn aanpak bij jouw verwachtingen? Denk je dat er een klik kan zijn?

Vind dat gewoon eens uit en maak kennis. Dat kost je niks, maar geeft snel antwoord op jouw vragen.

Jacoline de Bakker-Strijbis

Kerkmeestersland 17

2635 MV Den Hoorn

info [at] loveworx.nl

06-51720878

KvK: 27261445

BTW nummer: NL002025199B67