Ik vind het superleuk om activiteiten als workshops, single-evenementen en cursussen te organiseren. Deze vind je hier terug. Ik zou het hartstikke leuk vinden om je op één van de aankomende Love Worx events te ontmoeten!

Kalender

Webinar Succesvol daten (online én offline)

dinsdag 28 maart 2023 - 20.00 - 21.00 uur

Webinar Love Worx (online)

Succesvol daten, wie wil dat nu niet! Misschien ben je hier net en wil je wat do’s en don’ts horen. Het kan ook zijn dat je al langer actief bent op bijv. Funky Fish (en evt. ook nog op andere sites) Je wilt natuurlijk niet die leuke man of vrouw mislopen.

Ik vertel ook over offline daten, omdat je daar toch naar streeft. Je wilt die ander in echt gaan ontmoeten. Waar let je dan op?
Ik ga graag interactief met jullie aan de slag, dus zet je ipad of computer klaar voor het webinar en gebruik je telefoon om in te loggen bij mentimeter.

Ben jij erbij?
Meld je dan hier gratis aan! 

Ik zie ernaar uit om je op 26 maart te ontmoeten. Enne…als de dinsdag nu net je sportavond is, vraag gerust naar de replay via info@loveworx.nl

NB: Er is aan het eind van het webinar een mogelijkheid om een gift te geven.

Webinar Steviger in m’n schoenen tijdens het daten

woensdag 19 april 2023 - 20.00 - 21.00 uur

Webinar Love Worx (online)

Tijdens het daten is het de bedoeling dat jij jezelf kunt laten zien aan de ander. Je hoeft je dus niet aan te passen, maar je mag leren wie jij bent. Jezelf beter leren kennen!
Daarnaast is het belangrijk dat jij verantwoordelijk bent voor de grenzen die jij legt en ze ook bewaakt. Jij beslist dus wie er met jou in contact mogen komen en wie niet.

Wat doe je als je het niet helemaal vertrouwd? Wat doe je als je teleurgesteld bent in de ander ( en ook in jezelf of de situatie)?
We gaan op interactieve manier aan de slag. Zet je Ipad of computer klaar om het webinar te volgen en gebruik je telefoon om in mentimeter jouw antwoorden (anoniem) te geven.

Na dit webinar heb je tips en tools ontvangen om steviger in je schoenen te staan tijdens het daten. Dit webinar is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt om te volgen.

Je kunt je hier aanmelden!

NB: Er is aan het eind van het webinar een mogelijkheid om een gift te geven.

Kookworkshop Let’s cook together! 45+

vrijdag 12 mei 2023 - 17.00 - 21.00 uur

De Kookschuur, Bovendijk 65 Kwintsheul

Om 17 uur word je gastvrij ontvangen door Jacoline de Bakker van Love Worx en Monique van Steekelenburg van de Kookschuur. Tijdens het voorbereiden van de maaltijd ontmoet je andere singles uit de regio. Er wordt voldoende gerouleerd, zodat je zoveel mogelijk met andere heren of dames in gesprek kunt komen. De sfeer in de kookschuur zal vooral ontspannen en gezellig zijn. Zie het echt als een gezellige avondje uit met andere singles!

De Griekse maaltijd bestaat niet alleen uit heel veel vlees, maar ook uit vis, veel groenten en ander lekkers.
Voor de liefhebbers staat er natuurlijk wel vis en/of vlees op het menu.
Tijdens het bereiden van het diner, ontdek je al snel dat de Griekse keuken niet ingewikkeld is.

We werken met een gelijk aantal heren en dames, dus het kan zijn dat er gewerkt wordt met een reservelijst van heren of dames. Er hebben zich al singles opgegegeven uit de regio Westland. Geef je snel op en je bent verzekerd van een avondje gezelligheid met andere singles uit de regio. Een heel leuke manier om anderen te leren kennen.

De kosten van de workshop zijn 65 euro en alle drankjes tijdens het koken en eten zijn inbegrepen. Het is niet mogelijk om kort van tevoren af te zeggen. De workshop gaat door bij een minimaal aantal aanmeldingen van 12 deelnemers (dus 6 heren en 6 dames)

Geef je op door een mail te sturen naar loveworxevents@gmail.com (onder vermelding van je naam, woonplaats en leeftijd)

 

 

 

 

Wil je een afspraak maken?