Ik vind het superleuk om activiteiten als workshops, single-evenementen en cursussen te organiseren. Deze vind je hier terug. Ik zou het hartstikke leuk vinden om je op één van de aankomende Love Worx events te ontmoeten!

Kalender

Kookworkshop Let’s cook together! 45+

vrijdag 12 mei 2023 - 17.00 - 21.00 uur

De Kookschuur, Bovendijk 65 Kwintsheul

Om 17 uur word je gastvrij ontvangen door Jacoline de Bakker van Love Worx en Monique van Steekelenburg van de Kookschuur. Tijdens het voorbereiden van de maaltijd ontmoet je andere singles uit de regio. Er wordt voldoende gerouleerd, zodat je zoveel mogelijk met andere heren of dames in gesprek kunt komen. De sfeer in de kookschuur zal vooral ontspannen en gezellig zijn. Zie het echt als een gezellige avondje uit met andere singles!

De Griekse maaltijd bestaat niet alleen uit heel veel vlees, maar ook uit vis, veel groenten en ander lekkers.
Voor de liefhebbers staat er natuurlijk wel vis en/of vlees op het menu.
Tijdens het bereiden van het diner, ontdek je al snel dat de Griekse keuken niet ingewikkeld is.

We werken met een gelijk aantal heren en dames, dus het kan zijn dat er gewerkt wordt met een reservelijst van heren of dames. Er hebben zich al singles opgegegeven uit de regio Westland. Geef je snel op en je bent verzekerd van een avondje gezelligheid met andere singles uit de regio. Een heel leuke manier om anderen te leren kennen.

De kosten van de workshop zijn 65 euro en alle drankjes tijdens het koken en eten zijn inbegrepen. Het is niet mogelijk om kort van tevoren af te zeggen. De workshop gaat door bij een minimaal aantal aanmeldingen van 12 deelnemers (dus 6 heren en 6 dames)

Geef je op door een mail te sturen naar loveworxevents@gmail.com (onder vermelding van je naam, woonplaats en leeftijd)

 

 

 

 

NIEUW Webinar Herken je eigen gevoelens en behoeften

maandag 15 mei 2023 - 20.00 - 21.00 uur

Online, toegang via een link na registratie

Hoe moeilijk vind jij het om echt te voelen wat je nodig hebt?

Velen van ons weten het niet. Hoe dat komt?Hoe herken jij je eigen gevoelens en behoeften?

Wat zijn we als Nederlanders toch agenda-mensen. Heerlijk efficiënt en hebben (bijna) altijd onze zaakjes op orde.

Wat ik heb ontdekt, is dat het niet moeilijk is om van taak naar taak te verplaatsen. Je doet gewoon het volgende agendapunt… vooral met je hoofd. Maar als ik jou nu eens de vraag stel, wat voel jij op dit moment? Tja, daar houden we ons liever niet te vaak mee bezig. Vaak krijg ik het antwoord, geen idee… daar hebben we vaak iets meer tijd en ruimte voor nodig.

Wij hebben een prachtig lichaam waar we goed voor mogen zorgen, zowel uiterlijk als innerlijk. Hoe goed zorg jij voor jezelf, je eigen wensen en hoe weet jij wat je nodig hebt? We zitten vaak meer in ons hoofd dan in ons lijf. Ik ben zelf vaak op de ander gericht. Ik voel heel snel aan wat een ander nodig heeft. Maar wat heb ik zelf nu eigenlijk nodig? Dat is vaak iets lastiger om te weten en laat staan om aan te geven aan een ander.

We kijken in dit webinar naar:

  • Hoe herken jij je eigen gevoelens?
  • Hoe herken jij je eigen behoeften?
  • Wat heb ik nodig?

Kortom je leert beter waarnemen, voelen en aangeven wat je nodig hebt. Je leert te formuleren hoe je dit op een prettige manier kunt aangeven aan de ander. Wil jij hier meer over weten?

Sluit je dan aan bij het gratis webinar van Love Worx.

  • Wanneer? Maandag 15 mei
  • Hoe laat? 20.00 uur
  • Of vraag de replay aan als je niet kunt aanhaken.

Tip nog even je vrienden in je appgroep, zodat zij ook kunnen aanhaken. Enne je hoeft niet perse single te zijn, want dit webinar is voor singles en niet-singles helpend, dus eigenlijk voor iedereen in de leeftijd van 18- 100 jaar. We leren een leven lang.

Meld je HIER aan.

 

 

 

 

Wil je een afspraak maken?