skip to Main Content

Kalender.

Hieronder zijn activiteiten aangekondigd die door Love Worx worden georganiseerd of waarbij we betrokken zijn. We ontmoeten je graag op één van de aankomende Love Worx events!

30 maart 2021

Gratis Webinar: Hoe vind je een partner via een internetdatingsite?

Misschien kun je internetdaten wel vergelijken met solliciteren. Daarvoor gelden een heleboel regels. Het lastige eraan is, dat deze regels vaak onbeschreven regels zijn. En als je deze kent, gaat het daten je veel gemakkelijker af. Niets is toch zo frustrerend als iedere keer afgewezen te worden. In dit webinar krijg je tips om meer succes te hebben tijdens het daten via internet. Ben jij nieuwsgierig geworden? Doe dan mee en schrijf je in voor dit webinar van Love Worx.
Geef je op en reserveer jouw plek! Je kunt je hier opgeven.

Je ontvangt een bevestigingsmail en een link naar het webinar in je mailbox.

NB: Je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen, waaronder een leuke Pathé Thuis Bon.

8 april 2021

Gratis Webinar: Gezonde grenzen tijdens het daten

Grenzen aangeven, het is zo belangrijk. Jij bent op zoek naar een gezonde relatie waarbinnen dit mogelijk is. En niet meer wat er ook kan gebeuren als jij je grenzen niet aangeeft, dat jij je niet meer prettig voelt in de relatie, omdat dingen scheef gaan groeien.

We hebben goed nieuws voor jou, grenzen aangeven kun je leren! En het voordeel is, als we dit op tijd doen, dan hoeft er helemaal geen conflict te ontstaan. We leggen dus onze relaties onder de loep.
Hoe relateer jij met anderen, je familie, je buren, je collega’s en natuurlijk ook met de nieuwe partner die jij gaat ontmoeten. Waar ligt jouw grens en bewaak jij die voldoende?

Wil je meedoen met dit webinar?
Geef je dan hier op.
Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin de link naar het webinar. Je bent van harte welkom!

NB: We geven ook een aantal leuke prijzen weg! Tot 8 april!

13 april 2021

Q & A over daten en startende relaties

Heb jij vragen over internet daten?
Loop jij soms tegen dezelfde dingen aan tijdens het daten? En wil je wel verder stappen zetten in het ontmoeten van de ander. Stel van tevoren jouw vraag via info@loveworx.nl en misschien kan ik wel antwoord geven op jouw vraag tijdens de 45 min. Q & A.

Je kunt je hier opgeven.

Enne… het kan zomaar voorkomen dat een ander de vraag stelt die jij ook zou willen stellen, dus zou ik maar klaarzitten om 20 uur met een heerlijke kop koffie of thee. Je pikt er dus altijd wel wat van mee. Tot 13 april!

Back To Top