Ik vind het superleuk om activiteiten als workshops, single-evenementen en cursussen te organiseren. Deze vind je hier terug. Ik zou het hartstikke leuk vinden om je op één van de aankomende Love Worx events te ontmoeten!

Events

Webinar: Wat vrouwen moeten weten over mannen

donderdag 13 juni 2024 - 20.00 - 21.00 uur

Online - toegang via link na bevestiging

Webinar: Wat vrouwen moeten weten over mannen

Als wij als vrouwen meer gaan begrijpen van mannen, dan kunnen we ons ook op een goede manier met hen verbinden. We duiken voor een stukje in de gedachtenwereld van de man en gaan horen wat hun behoeften zijn. Tijdens dit webinar gaat  Jacoline in gesprek met Nathan. Daarnaast gaan we ook aan de slag met een aantal praktische opdrachten. Je eigen ervaringen spelen natuurlijk ook in hoe jij kijkt naar “de man”. Elke situatie is anders, vandaar dat jij tijdens de opdrachten hier vanuit jouw situatie over na kunt denken

Zorg voor een lekkere kop koffie of thee en een schrijfblok met pen. Nathan zal delen uit zijn eigen leven en aan het einde kunnen er ook vragen worden gesteld.

Dit webinar wordt gratis aangeboden door Love Worx

Interactieve workshop – single-event Ravaqim

zaterdag 29 juni 2024 - 13.30 - 20.00 uur

Stadskerk Groningen (Friesestraatweg 221, Groningen)

Single –  event Groningen

In ieder mens ligt een verlangen naar gezonde relaties, om je te verbinden en om onderdeel uit te maken van iets dat groter is dan jijzelf. De kleinste en meest voor de hand liggende vorm is een partnerrelatie maar dat is volgens Jan Pool zeker niet de enige manier en al helemaal geen garantie op het ervaren van diepe mate van intimiteit. Jouw single-zijn brengt in het aangaan van gezonde relaties zo haar eigen kansen en uitdagingen met zich mee. Tijdens deze conferentie nemen Jan Pool en Hilde Pater (auteur van het boekje onbeantwoorde liefde) ons mee in hun ervaring en visie op single-zijn en relaties. Jacoline de Bakker (Love Worx) verzorgt een interactieve workshop ‘meet and greet’ en verder zal er volop gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten tijdens het eten en het Ravaqim-café.

  • Wanneer: Zaterdag 29 juni 2024
  • Waar: De Stadskerk, Friesestraatweg 221 in Groningen
  • Inloop: vanaf 13.30 uur
  • Start programma: 14:00 uur
  • Einde programma: 20.00 uur (daarna is er nog wel alle ruimte voor ontmoeting)
  • Kosten: 20 euro (incl. maaltijd, hapjes en drankjes)

Als de kosten een probleem zijn, kun je ons een bericht sturen en kijken we samen naar een oplossing.

Wil je een afspraak maken?