Maak kennis met Jacoline

Persoonlijk en benaderbaar

Love Worx is Jacoline de Bakker – Strijbis. Ik woon en werk met plezier in Den Hoorn, vlakbij Delft en in het Westland.

Mijn motto? Waar een wil is, is een weg! Het is goed om te ontdekken wie je bent. Te ervaren dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen gedrag en de keuzes die je maakt. Niks doen is ook een keuze. Maar dan kom je nooit verder met het vinden van de liefde die bij je past.

Ik ben jaren ongewenst single geweest. Zo heb ik ondervonden hoe het voelt als je pas meetelt als je een relatie hebt. Een waardevolle tijd waarin ik veel heb geleerd op het gebied van vriendschap sluiten, online daten, de feestdagen doorkomen en omgaan met de teleurstelling als die “leuke date” toch niet bij je blijkt te passen.

Ik verlang ernaar dat iedere single zich gezien en gehoord weet binnen de (werk)kring waarin hij/zij verkeert. Dat er naast een verlangen om een partner te vinden om het leven mee te delen, ook ruimte zal zijn om te bedenken hoe het leven als single kan worden vormgegeven en dat je daarvoor zelf verantwoordelijk bent.

Ik heb lang gewerkt in het onderwijs. Als leerkracht, stagebegeleider, studentbegeleider en leerkrachtbeleider heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen bij hun eigen groei- en leerproces.

Enkele jaren geleden heb ik met Love Worx de gave stap gezet om zelfstandig te worden. Vanuit mijn eigen praktijk help ik mensen op gebieden die me het meest na aan mijn hart liggen: relatiebemiddeling, coaching en begeleiding helemaal gericht op singles.

Mijn verhaal

Hoe ik het doe

Mijn overtuiging

Ik vind dat jij altijd de regie over je eigen leven moet hebben. Maar zonder hulp is dat niet altijd eenvoudig.

Ook ik heb me jaren aangepast aan de situatie. Ik raakte vervreemd van mijzelf. Ik wil iedereen laten ervaren dat zij letterlijk een stem hebben in deze wereld. Je hebt een stem gekregen om deze te laten horen aan de mensen om je heen, op je werk en op al die andere plekken. Dus ook bij het zoeken naar jouw waardevolle relatie.

Om niet afhankelijk te zijn van een ander is eigenaarschap over jouw leven is de basis. Alleen zo kan je op weg om een gelijkwaardige en duurzame relatie te bereiken. Ik wil dat jij leert waar je kracht ligt en waar je valkuilen op gebied van relaties liggen.

Mijn normen en waarden

Love Worx staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en diepgang. Daarbij kies ik voor een persoonlijke, doelgerichte en praktische manier van werken. Transparant en toegankelijk. Want het gaat om jou!

Ieder mens is uniek. Dus verdien je ook een unieke aanpak. Die bij jou past en waarbij je je gemakkelijk voelt. Of dat nu bij singlecoaching, matching of een balanstraject is. Voor mij sta jij als mens centraal.

Ik werk vanuit een Christelijke grondhouding. Dat betekent niet dat ook jij een Christelijke geloofsovertuiging moet hebben om met mij in zee te gaan. Het geeft slechts aan welke kaders ik hanteer bij mijn aanpak om jou verder te helpen.

Mijn aanpak

Ik ben een ‘bemoediger’. Wanneer ik jou begeleid, zoek ik naar originele manieren om jou te inspireren de waarde in jezelf te ontdekken en aan te spreken. Op die manier zul je ervaren dat jij je eigen stem (her)vindt.

Hoe pak ik dat aan? Ik kan goed luisteren. En dan ook nog eens luisteren zonder een waarderend oordeel te hebben. Ik observeer. Er is geen goed of fout. Er is alleen ‘jij’. Samen zoeken we naar het herstel van de verbinding met je innerlijke kern. Van daaruit help ik jou om je eigen regie te nemen. Je leert zelf te handelen vanuit je kern. Vanuit jouw normen en waarden.

Zo vind jij je stem terug en kom je erachter dat je ‘de moeite waard’ bent. Je krijgt je zelfvertrouwen terug. Op die manier vindt jij een betekenisvolle plek in een relatie, op je werk en in je familie- en vriendenkring.

Mijn omgeving over mij

Vrienden, kennissen en deskundigen geven aan dat ik veel compassie heb voor mensen die ‘monddood’ zijn gemaakt. In een relatie, maar ook in andere settings. “Jacoline, jij bent altijd bezig om anderen perspectief te bieden. Je wilt mensen graag laten participeren in de samenleving. Daarvoor is jou eigenlijk nooit iets teveel.”

Deze conclusie werd ook getrokken door een specialist: “Dit is jouw innerlijke DNA. Jij hebt een hart voor mensen die aan de zijlijn staan. Mensen die niet worden gehoord of gezien.”

Juist omdat ik me er zo in herken, ben ik trots op deze conclusies. Ik vind het mooi om anderen verder te kunnen helpen. Het is een roeping. En doordat deze zo sterk verweven zit in mijn persoonlijkheid, geeft het me enorm veel energie om je te helpen.

Tenslotte ben ik er trots op dat mijn hulp vaak succesvol blijkt. Misschien gaat hier ook het gezegde op dat als je je werk echt leuk vindt, dit eigenlijk nooit voelt als werken?

Vrijblijvend kennismaken?

 

Spreekt mijn verhaal jou aan? Past mijn aanpak bij jouw verwachtingen? Denk je dat er een klik kan zijn?

Vind dat gewoon eens uit en maak kennis. Dat kost je niks, maar geeft snel antwoord op jouw vragen.