Omdat liefde de sleutel is tot je hart

Waar helpt Love Worx je mee?

Zoek jij een partner om je leven mee te delen? Wil jij ontdekken welk type persoon goed bij jou past? Ben je klaar met die mislukte matches op de grote datingsites die je alleen maar energie kosten? En helpen de goedbedoelde adviezen van je vrienden ook al niet? Dan helpt Love Worx jou verder. Love Worx is specialist in Singlecoaching en persoonlijke Relatiebemiddeling. Love Worx biedt daarnaast Balanscoaching en coaching op maat bij een aantal zeer persoonlijke thema’s.

 

Wie is Love Worx?

 

Love Worx is Jacoline. Mijn motto? Waar een wil is, is een weg! Het is goed om te ontdekken wie je bent. Te ervaren dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen gedrag en de keuzes die je maakt. Niks doen is ook een keuze. Maar dan kom je nooit verder met het vinden van de liefde die bij je past.

Ik help jou beter dan een computer programma. Ik ben jaren ongewenst single geweest. Zo heb ik ondervonden hoe het voelt wanneer je pas meetelt als je een relatie hebt. Een waardevolle tijd waarin ik veel heb geleerd op het gebied van vriendschap sluiten, online daten, feestdagen doorkomen en omgaan met de teleurstelling als die “leuke date” toch niet bij je blijkt te passen.

Omdat liefde verbindt