LoveWorx Profielen

Hieronder een greep uit onze profielen

Filosofische, empatische man zoekt sprankelende vrouw

Leeftijd: 53

Lengte: 1.75

Geloof: Christen

Regio: Leiden

Omschrijving

Wat nog heel leuk is te vermelden, is dat hij plannen heeft voor de toekomst. Zijn Volkswagenbus wordt namelijk verbouwd tot camper en zijn wens is om heerlijk rond te toeren door heel Europa. En als de camper nog niet helemaal af is, kan er ook worden rondgereisd met een heel leuke Kever met mini-caravan. 

Meer...

Sensitieve vrouw met diepgang

Leeftijd: 41

Lengte: 1.75

Geloof: Christen

Regio: Utrecht

Omschrijving

Tijdens onze ontmoeting vallen haar sprekende bruine ogen meteen op. Ze is een slanke, vriendelijke en mooie dame en is nu al heel wat jaren single. Trouwen en een liefdevol gezin is haar droom. Ze houdt van lezen, kruidenthee en yin yoga. Ik ontmoet haar in een gezellig en knus appartement in een dorp met het station niet ver weg. Regelmatig fietst ze naar Utrecht (ca.8 km) om te genieten van de stadse voorzieningen.  

Meer...

Vrolijke, veerkrachtige vrouw

Leeftijd: 54

Lengte: 1.72

Geloof: Christen

Regio: Zuid-Holland

Omschrijving

Deze vrolijke dame staat open voor een relatie. In de ontmoeting met haar ontvang je altijd een mooie lach. Ze heeft mooi krullend haar en stralende ogen. Het leven heeft haar niet altijd meegezeten en ben onder de indruk van haar veerkracht. Ze kan goed omgaan met moeilijke dingen in het leven. Daarnaast is ze voor vele mensen een luisterend oor.  

Meer...

Man met prachtige glimlach en luisterend oor

Leeftijd: 60

Lengte: 1.85

Geloof: n.v.t.

Regio: Westland

Omschrijving

Deze vriendelijke, slanke man heeft stralende ogen en een wat ondeugende blik. Hij heeft een brede lach en als je naar hem kijkt, dan ga je vanzelf ook glimlachen. Je kunt zijn karakter beschrijven als een open, vriendelijke man met een rustige uitstraling. Niet veeleisend en is tevreden met zijn huidige leven. Hij is oprecht en betrouwbaar. Hij kan jou een luisterend oor bieden en hij zit boordevol leuke ideeën om samen te gaan ondernemen.

Meer...

Gastvrije, hartelijke vrouw uit Midden-Nederland

Leeftijd: 57

Lengte: 1.77

Geloof: Christen

Regio: Gelderland

Omschrijving

Tijd doorbrengen met andere mensen vindt ze heerlijk en ze houdt er ook van om iets voor zichzelf te doen, bijvoorbeeld lekker te wandelen in de natuur, lezen of iets creatiefs doen.
Ze houdt van koken en gezellig samen (uit) eten, samen iets ondernemen, samen wandelen, goede gesprekken, samen genieten van een goed glas wijn. 

Meer...

nieuwsbrief

Schrijf je in!