LoveWorx Profielen

Hieronder een greep uit onze profielen

Filosofische, empatische man zoekt sprankelende vrouw

Leeftijd: 53

Lengte: 1.75

Geloof: Christen

Regio: Leiden

Omschrijving

Wat nog heel leuk is te vermelden, is dat hij plannen heeft voor de toekomst. Zijn Volkswagenbus wordt namelijk verbouwd tot camper en zijn wens is om heerlijk rond te toeren door heel Europa. En als de camper nog niet helemaal af is, kan er ook worden rondgereisd met een heel leuke Kever met mini-caravan. 

Meer...

Sensitieve vrouw met diepgang

Leeftijd: 41

Lengte: 1.75

Geloof: Christen

Regio: Utrecht

Omschrijving

Tijdens onze ontmoeting vallen haar sprekende bruine ogen meteen op. Ze is een slanke, vriendelijke en mooie dame en is nu al heel wat jaren single. Trouwen en een liefdevol gezin is haar droom. Ze houdt van lezen, kruidenthee en yin yoga. Ik ontmoet haar in een gezellig en knus appartement in een dorp met het station niet ver weg. Regelmatig fietst ze naar Utrecht (ca.8 km) om te genieten van de stadse voorzieningen.  

Meer...

Vrolijke, veerkrachtige vrouw

Leeftijd: 54

Lengte: 1.72

Geloof: Christen

Regio: Zuid-Holland

Omschrijving

Deze vrolijke dame staat open voor een relatie. In de ontmoeting met haar ontvang je altijd een mooie lach. Ze heeft mooi krullend haar en stralende ogen. Het leven heeft haar niet altijd meegezeten en ben onder de indruk van haar veerkracht. Ze kan goed omgaan met moeilijke dingen in het leven. Daarnaast is ze voor vele mensen een luisterend oor.  

Meer...

Man met prachtige glimlach en luisterend oor

Leeftijd: 60

Lengte: 1.85

Geloof: n.v.t.

Regio: Westland

Omschrijving

Deze vriendelijke, slanke man heeft stralende ogen en een wat ondeugende blik. Hij heeft een brede lach en als je naar hem kijkt, dan ga je vanzelf ook glimlachen. Je kunt zijn karakter beschrijven als een open, vriendelijke man met een rustige uitstraling. Niet veeleisend en is tevreden met zijn huidige leven. Hij is oprecht en betrouwbaar. Hij kan jou een luisterend oor bieden en hij zit boordevol leuke ideeën om samen te gaan ondernemen.

Meer...

Gastvrije, hartelijke vrouw uit Midden-Nederland

Leeftijd: 57

Lengte: 1.77

Geloof: Christen

Regio: Gelderland

Omschrijving

Tijd doorbrengen met andere mensen vindt ze heerlijk en ze houdt er ook van om iets voor zichzelf te doen, bijvoorbeeld lekker te wandelen in de natuur, lezen of iets creatiefs doen.
Ze houdt van koken en gezellig samen (uit) eten, samen iets ondernemen, samen wandelen, goede gesprekken, samen genieten van een goed glas wijn. 

Meer...

Bewogen, spontane vrouw met oog voor de natuur

Leeftijd: 46

Lengte: 1.58

Geloof: Christen

Regio: Gelderland

Omschrijving

Ze omschrijft zichzelf als sociaal, liefdevol en spontaan. Ze houdt van humor met soms een scherp randje en is bewogen met de medemens. Ze is sportief en geniet er ook van om op het water te zijn. Graag wil deze vrouw een relatie opbouwen met een stoere man in de leeftijd van 42 – 52 jaar. Vanuit vriendschap eerst rustig elkaar leren kennen en dan gaan we stap voor stap ontdekken hoe dit zich verder ontwikkelt.

Meer...

Zorgzame vrouw met compassie

Leeftijd: 46

Lengte: 1.58

Geloof: Christen

Regio: Noord-Holland

Omschrijving

Ze vindt het belangrijk dat een partner goed kan communiceren, dat hij naast zijn belevenissen van de dag ook over zijn gevoel kan praten. Het is belangrijk dat hij trouw is en interesse heeft voor haar en de mensen om zich heen. Het hebben van wederzijdse interesse binnen een relatie is voor haar belangrijk. Een ideaal uitje zou zijn een strandwandeling met de honden 😉

Meer...

Muzikale man zoekt spontane vrouw

Leeftijd: 43

Lengte: 1.74

Geloof: Christen

Regio: Alblasserwaard

Omschrijving

Een uitspraak van hem is: “Ik heb iets met mengen”. Dit is van toepassing binnen zijn werk als manager van een groot veevoerbedrijf en binnen de muziek die hij zelf produceert. In zijn liederen heeft het geloof in Jezus een centrale rol. Het is de toon die de muziek maakt en hij vindt het belangrijk om zichzelf te kunnen zijn binnen de relatie. Als hij ervoor gaat, dan gaat hij ervoor…

Meer...

Sportieve, slanke vrouw

Leeftijd: 57

Lengte: 1.60

Geloof: Christen

Regio: Zuid-Holland

Omschrijving

Haar woning straalt rust en gezelligheid uit en heeft uitzicht op de tuin. Als ze naar buiten gaat, kan ze volop genieten van de natuur om haar heen. Deze omgeving biedt veel groen en water. Je kunt hier heerlijk wandelen en varen met een fluisterboot.

Meer...

Sportieve, behulpzame man

Leeftijd: 37

Lengte: 1.90

Geloof: Christen

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Hij is enorm sportief en gaat 2x per week naar de sportschool. Verder houdt hij van tennissen, wandelen, fietsen en beach tennis. Als hij een avondje thuis is, pakt hij graag een puzzelboekje om zijn hersenen te kraken op taal – of rekengebied. Hij brengt graag tijd door met familie en vrienden.

Meer...

Vrolijke, opgewekte dame

Leeftijd: 63

Lengte: 1.73

Geloof: n.v.t.

Regio: Midden-Delfland

Omschrijving

Je kunt haar omschrijven als een creatieve vrouw met een bijzonder vriendelijke uitstraling. Haar werk in de zorg en heeft meer dan 40 jaar gedaan met haar hele hart. Van wijkverpleegkundige tot zorgmanager, ze heeft zich altijd ingezet voor mensen die zorg nodig hadden. Momenteel doet ze Mentorzorg voor 2 mensen die in een instelling wonen.

Meer...

Sociale man met humor

Leeftijd: 40

Lengte: 1.72 cm

Geloof: Christen

Regio: Westland

Omschrijving

Zijn karakter kun je omschrijven als rechtvaardig, eerlijk, sociaal meelevend, en trouw. Hij kan goed doorzetten en houdt van flauwe grapjes. Voor hem geld; Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Hij is een echt familiemens en brengt veel tijd door met zijn ouders, zus en haar kinderen. Hij kan heel goed opschieten met kinderen en geniet van zijn rol als oom.

Meer...

Zijn het je ogen, is het je …

Leeftijd: 67

Lengte: 1.76

Geloof: n.v.t.

Regio: Delft

Omschrijving

Hij is graag in fijn gezelschap en gaat hij regelmatig eten bij vrienden. Hij heeft een aantal vaste vrienden. Zijn favoriete vakantieland is Egypte en als het weer mogelijk is wil hij er weer graag naartoe. Hans heeft zijn leven goed op orde, maar mist een maatje om de dingen samen mee te doen.

Meer...

nieuwsbrief

Schrijf je in!