LoveWorx Profielen

Heb jij binnenkort een date?

Sportieve, slanke vrouw

Leeftijd: 57

Regio: Zuid-Holland

Omschrijving

Haar woning straalt rust en gezelligheid uit en heeft uitzicht op de tuin. Als ze naar buiten gaat, kan ze volop genieten van de natuur om haar heen. Deze omgeving biedt veel groen en water. Je kunt hier heerlijk wandelen en varen met een fluisterboot.

Meer...

Sportieve Man

Leeftijd: 37

Regio: Rotterdam

Omschrijving

Hij is enorm sportief en gaat 2x per week naar de sportschool. Verder houdt hij van tennissen, wandelen, fietsen en beach tennis. Als hij een avondje thuis is, pakt hij graag een puzzelboekje om zijn hersenen te kraken op taal – of rekengebied. Hij brengt graag tijd door met familie en vrienden.

Meer...

Vrolijke, opgewekte dame

Leeftijd: 63

Regio: Midden-Delfland

Omschrijving

Je kunt haar omschrijven als een creatieve vrouw met een bijzonder vriendelijke uitstraling. Haar werk in de zorg en heeft meer dan 40 jaar gedaan met haar hele hart. Van wijkverpleegkundige tot zorgmanager, ze heeft zich altijd ingezet voor mensen die zorg nodig hadden. Momenteel doet ze Mentorzorg voor 2 mensen die in een instelling wonen.

Meer...

Goedlachse man

Leeftijd: 40

Regio: Westland

Omschrijving

Zijn karakter kun je omschrijven als rechtvaardig, eerlijk, sociaal meelevend, en trouw. Hij kan goed doorzetten en houdt van flauwe grapjes. Voor hem geld; Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Hij is een echt familiemens en brengt veel tijd door met zijn ouders, zus en haar kinderen. Hij kan heel goed opschieten met kinderen en geniet van zijn rol als oom.

Meer...

Creatieve, goed verzorgde vrouw

Leeftijd: 55

Regio: Alblasserwaard

Omschrijving

Zij zoekt een partner met een positieve instelling in de leeftijd van 48-58 jaar, om samen te genieten van de kleine dingen van het leven. Een man, die zorgzaam is en rust uitstraalt en die zich in een stabiele situatie bevindt.

Meer...

Rustige, vriendelijke man Succesvolle match is gevonden!

Leeftijd: 58

Regio: Rotterdam

Omschrijving

!! Succesvolle match via Love Worx !!

Zijn wens is om samen met een fijne partner naar Israël te gaan. Hij is hier al wel eerder geweest, maar verlangt ernaar om weer een keer terug te gaan naar dit bijzondere land, maar dan graag samen…

Meer...

Vrouw met hart voor Uganda

Leeftijd: 46

Regio: Afrika en Uganda

Omschrijving

Ze omschrijft zichzelf als betrokken, wilskrachtig en iemand die goed kan luisteren. Ze houdt van nieuwe mensen leren kennen èn om nieuwe plekken te ontdekken. Ze neemt makkelijk verantwoordelijkheid en staat graag klaar voor anderen. Een mooie vrouw met een groot hart vol liefde, waar ze in Uganda van uit kan delen.  

Meer...

Zijn het je ogen, is het je lach…

Leeftijd: 67

Regio: Delft

Omschrijving

*momenteel pauze t/m juli 2023 *
Hij is graag in fijn gezelschap en gaat hij regelmatig eten bij vrienden. Hij heeft een aantal vaste vrienden. Zijn favoriete vakantieland is Egypte en als het weer mogelijk is wil hij er weer graag naartoe. Hans heeft zijn leven goed op orde, maar mist een maatje om de dingen samen mee te doen.

Meer...

nieuwsbrief

Schrijf je in!