Ik vind het superleuk om activiteiten als workshops, single-evenementen en cursussen te organiseren. Deze vind je hier terug. Ik zou het hartstikke leuk vinden om je op één van de aankomende Love Worx events te ontmoeten!

Dank voor je bestelling!

Webinar ” Leren in verbinding”

vrijdag 1 december 2023 - 20.00 - 21.00 uur

Online - toegang via ticket

Ik ontmoet veel singles en allemaal vertellen ze mij dat ze het fijn vinden om met gelijkgestemden op te trekken. Zij begrijpen waar jij doorheen gaat en wat je op sommige momenten kunt voelen. Wellicht ben je niet altijd op zoek naar gesprekken met andere singles, maar doe dan eens een activiteit met elkaar. Hoe kun je dit voor jezelf goed organiseren zodat er voldoende tijd is om bij te tanken na een werkweek. Hoe kun je de juiste balans vinden?

In contact met anderen kun jij jezelf laten zien en plezier maken met elkaar. Samen een avondje bowlen of overdag een mooie wandeling maken is dan altijd een goed idee. In dit webinar leg ik uit waarom we een heel leven lang blijven leren in verbinding met anderen om je heen. We raken nooit uitgeleerd! In dit webinar deel ik nog een aantal belangrijke tips!

Als je het webinar tot het eind kijkt, geef ik je nog een mooi decembercadeau weg. Dit cadeau is speciaal voor singles die graag in verbinding willen komen met zichzelf en anderen om hen heen. Ben jij erbij? Nodig ook je single vriend of vriendin nog uit, dan kan de decembermaand niet meer stuk! Ik zie je graag op 1 december om 20.00 uur!Je kunt dit webinar gratis volgen, zie het maar als een Sint cadeau aan jezelf 😉

Als je wilt deelnemen, zorg dan dat je een toegang krijgt via de button ticket voor webinar. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging in je mailbox. Jij bent van harte welkom!

Speeddate voor Christelijke singles ( alle leeftijden)

zaterdag 9 december 2023 - 13:30 - 17.30 uur

The Vineyard, Monster

Eindelijk is het zover – een kans voor christelijke singles om elkaar te ontmoeten tijdens een speeddate – ervaring. Dit keer laten we je de schoonheid van Monster zien, met zijn prachtige strand, duinen en (druiven) kassen als achtergrond.Voor wie?Of je nu 25, 35 of 55+ bent, je bent welkom. Je kunt je aanmelden voor de leeftijdsgroep die bij jou past. We werken met aparte tickets voor mannen en vrouwen.En hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.Wat kun je verwachten?We gaan ons best doen om er voor te zorgen dat het voor iedereen een leuke ervaring wordt.Bij deelname krijg je een drankje naar keuze, iets lekkers en het belangrijkste, de mogelijkheid om  3 – 5 inspirerende ontmoetingen te hebben van 10 minuten met de andere deelnemers (m/v) in een gezellige ontspannen omgeving gedurende een uur.KostenDit alles kost je slechts 25 euro. We willen ervoor zorgen dat dit evenement voor iedereen toegankelijk is.

CoachgesprekWil je meer kans op succes? Plan van te voren een coachgesprek in bij LoveWorx dan ga je goed voorbereid de speeddate in.We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus waar wacht je nog op?Dit is de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, goede gesprekken te voeren en misschien zelfs die speciale persoon te vinden.

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een speeddate ervaring in Monster.

Praktische informatie: Begin december laten we jou weten in welke ronde jij wordt ingedeeld. De starttijden zijn 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur. Je zorgt dat je 30 minuten voor de speeddate aanwezig bent. In de ruimte waar je welkom wordt geheten, ontvang jij je persoonlijke kaartje met namen van deelnemers die jij gaat spreken. Neem een pen mee, want je kunt een korte notitie maken na elk gesprek. Binnen 24 uur krijg jij via de mail te horen of er een match is gemaakt. We delen dan jouw email-adres om in contact te komen met die leuke heer of dame. Let dan wel even of je niet per ongeluk een mail hebt ontvangen in de Spambox 😉

Je kunt je opgeven tot en met 30 november, we zien uit naar je komst op 9 december! 

Vriendelijke groet, Jacoline en RuthTeam Love Worx

Rotterdam Night Walk (7km)

woensdag 27 december 2023 - 18.30 uur - max. 23.00 uur

Laurenskerk, Rotterdam

De Rotterdam Night Walk op woensdagavond 27 december is een sfeervolle avondwandeling door de Rotterdamse binnenstad in kerstsferen. Je ontdekt het centrum van Rotterdam op een nieuwe manier en wordt verrast door een kijkje bij bijzondere locaties. Terwijl je lekker beweegt tijdens de drukke feestdagen ontdek je de kerstsfeer en muziek langs het parcours. Het is dus de perfecte avondje uit samen met andere singles (m/v)

Wandelen en samen eten Rhijnauwen (nabij Utrecht) – Chr. singles alle leeftijden

zaterdag 30 december 2023 - 13.45 uur verzamelen

Theehuis Rhijnauwen Rhijnauwenselaan 16, Bunnik

Pak je wandelschoenen alvast tevoorschijn! Want op 30 december wandelen het jaar 2023 uit in het landgoed Rhijnauwen in Bunnik. (nabij Utrecht) Om 13.45 uur gaan we verzamelen en om 14.00 uur vertrekken we voor een wandeling door dit prachtige gebied. We wandelen maximaal een wandeling van 5 kilometer. Het is een leuke manier om op een ontspannen manier in contact te komen met andere Christelijke singles. Na de wandeling drinken we een drankje bij het Theehuis Rhijnauwen en reserveer ik een plekje voor jou om met de groep gezellig een hapje te eten. Wacht niet te lang en geef gelijk even op! Ik zie ernaar uit om jou daar te ontmoeten!

NB: De kosten voor een drankje of een hapje eten zijn voor eigen rekening.

NIEUW: Diner voor single ondernemers (regio Zuid-Holland)

woensdag 14 februari 2024 - 18.00 - 22.00 uur

Locatie in Zuid-Holland

Bent u single en ondernemer en zou je graag andere single ondernemers willen ontmoeten uit de regio? Dan hebben we goed nieuws! Love Worx organiseert op Valentijnsdag een ontspannen avond vol met ontmoetingen, heerlijk eten en plezier. U bent van harte welkom!

Het thema van de avond is: “Hart voor de zaak”. Deze avond zal bruisen van ontmoetingen in een sfeervolle setting. We nodigen een inspirerende spreker uit die ons meeneemt thema: “Hart voor de zaak”. Bent u erbij, dan houden we alvast een plekje voor u vrij!

Sfeervolle locatie: in Zuid-Holland – met 4/5 gangen diner inclusief een welkomstdrankje

Richtprijs voor de avond:  99,00 euro (exclusief drankjes)

Je kunt je alvast opgeven. Stuur dan een mail naar info@loveworx.nl o.v.v. Diner voor single ondernemers

Deel het ook met andere single ondernemers, dan kunnen zij ook alvast een plekje reserveren.

Wil je een afspraak maken?