Masterclass met Ivo Lindner – Thema: Voelen

woensdag 18 september 2024 - 20.00 - 21.00 uur

Online - toegang via link

Omschrijving

In deze masterclass ga ik in gesprek met haptonoom Ivo Lindner. Het lichaam heeft een signaalfunctie en wij kunnen daar gehoor aan geven. Ivo begeleidt en ondersteunt volwassenen die zich geremd voelen of vastlopen door hun onzekerheid, twijfels en angsten waardoor ze spanningen en onrust in zichzelf ervaren. Hij leert anderen wat die spanning en onrust je te zeggen heeft en hoe je dit beter kan leren hanteren. Je zelfvertrouwen groeit en de druk van alledag kun je beter aan. Je durft ook meer ruimte voor jezelf in te nemen en je kunt je eigen grenzen beter stellen.

Wij luisteren naar geluiden van onze eigen stem of die van een ander. Je lichaam heeft ook een taal, die ik gevoelstaal noem. Je kunt deze taal verstaan door vanuit rust te luisteren wat je lichaam te vertellen heeft. Jacoline komt in haar coachingspraktijk voor singles veel in contact met singles die veel “in hun hoofd” zitten. Samen met Ivo gaan we onderzoeken hoe je de signalen van je lichaam kunt opvangen of kunt waarnemen. En vervolgens wat we hiermee kunnen doen.

Het is te veranderen! De mogelijkheid om te veranderen ligt niet bij de ander, maar bij jezelf. Dit helpt jou om beter in contact te gaan komen met je eigen gevoelens en behoeften, zodat je ook kunt gaan aangeven wat jij voelt en wat je behoefte is. Dit is heel waardevol om te leren.

Deze masterclass is niet alleen toegankelijk voor singles, maar voor iedereen die meer wil weten over het lichaam en over gevoelstaal.

Kosten:

Voor members van Love Worx is de toegang gratis (opgeven voor 1 september)

Voor niet-members vragen we een kleine bijdrage van 5,00 euro (opgeven t/m 17 september)

Meld je aan via de link!