Filosofische, empatische man zoekt sprankelende vrouw

Leeftijd: 53

lengte: 1.75

Geloof: Christen

Regio: Leiden

Omschrijving

Graag stel ik je voor aan een avontuurlijke man met een grote voorliefde voor de Volkswagen T2. Wat heel leuk is, is dat ik ze eventjes mocht zien en het zijn echte beauty’s. Maar wat nu het geval is, hij is op zoek naar een andere beauty, namelijk een leuke vrouw die zich ook (af en toe) kwetsbaar durft op te stellen.  

Hij weet nl. uit eigen ervaring dat je dan op een dieper niveau kunt verbinden met elkaar en dat is zijn grote wens!  

Na een aantal opleidingen te hebben gevolgd te hebben is hij werkvoorbereider/groenontwerper geworden. Hij heeft een voorliefde voor mooie parken en kan via zijn ontwerpen de dorpen en steden in Nederland weer een stukje mooier maken.  

In zijn vrije tijd is hij graag aan het klussen in zijn huis of je raadt het al, aan het tuinieren. Hij houdt van schaatsen, wielrennen/mountainbiken en wandelen. Verder is hij geïnteresseerd in filosofie en volgt hij lessen van hatha yoga.   

Wat nog heel leuk is te vermelden, is dat hij plannen heeft voor de toekomst. Zijn Volkswagenbus wordt namelijk verbouwd tot camper en zijn wens is om heerlijk rond te toeren door heel Europa. En als de camper nog niet helemaal af is, kan er ook worden rondgereisd met een heel leuke Kever met mini-caravan. 

 Je kunt hem wel beschrijven als een man met een open mind, sociaal, creatief, sportief. Hij is inlevend en kan ook empatisch luisteren. In mijn ontmoeting met deze man viel mij op dat hij ook graag lacht en humor heeft.  

 Het geloof speelt voor hem sinds een aantal jaren een belangrijke rol. Sinds een aantal jaren bezoekt hij een zendingsgemeente in de buurt. Hij vindt de Christelijke waarden heel belangrijk en wil daarnaar leven.  

Hij is sinds 5 jaar single en heeft is niet eerder getrouwd geweest. Dat is wel zijn wens, maar dan graag met een vrouw met een stevig karakter. Zij is in de leeftijd van 43-50 jaar en een niet-rokende slanke vrouw. Ze is een vrouwelijke vrouw en goed gekleed. Ze woont niet verder dan een uur rijden vanaf Leiden.  

Heb jij zin in een date met deze man met een luisterend oor? Of heb je wel eens zin in een tourtochtje met de oldtimers, laat het me even weten en neem contact op met Love Worx en dan brengen wij jou in contact met hem!