Sensitieve vrouw met diepgang

Leeftijd: 41

lengte: 1.75

Geloof: Christen

Regio: Utrecht

Omschrijving

Tijdens onze ontmoeting vallen haar sprekende bruine ogen meteen op. Ze is een slanke, vriendelijke en mooie dame en is nu al heel wat jaren single. Trouwen en een liefdevol gezin is haar droom.  

Ze houdt van lezen, kruidenthee en yin yoga. Ik ontmoet haar in een gezellig en knus appartement in een dorp met het station niet ver weg. Regelmatig fietst ze naar Utrecht (ca.8 km) om te genieten van de stadse voorzieningen.  

Deze vrouw houdt ervan om dingen zorgvuldig te onderzoeken. Zo heeft ze zich verdiept in voeding en lifestyle. Je kunt haar wel expert noemen op dit vlak. Ze is gericht op zelfontwikkeling, lichaamsbewustzijn en gezondheid. Ze is christen en wil graag verder met een partner die ook een persoonlijke relatie heeft met God. De roerige tijden waarin we leven maakt haar wel steeds meer ‘‘eindtijdbewust.’’ Niet al het nieuws is voor haar ondertussen nog even geloofwaardig.  

Eigenschappen als zorgzaam, sensitief, diepgang en integer beschrijven wie ze is. Ze verlangt ernaar dat er recht wordt gedaan. “Actions speak louder than words” is haar devies. Het zou heel fijn zijn als haar toekomstige man uit een warme en liefhebbende familie komt. 😊

Zelf ontbreekt het haar wel eens aan energie, maar daar valt goed mee te leven. Haar hart ligt bij kinderen en dat wordt zichtbaar als je in haar woonkamer bent. Er hangen foto’s van kinderen vanuit allerlei landen die zij sponsort en waar ze bij betrokken is. Ze stuurt ze ook leuke pakketjes toe.  

Wil je eens naar een museum gaan? Dan gaat ze graag met je mee. Ze zoekt een man die er samen voor wil gaan, en weet waar hij staat. Eerst elkaar versterken en dan uitreiken naar anderen. Iemand die van koken houdt, wordt ook op prijs gesteld. 😉 

Deze man is ong. tussen de 38 en 45 jaar oud. Hij woont bij voorkeur in regio Utrecht. Hij is vitaal en heeft wat ‘’jongensachtigs.’’ Het is fijn als deze man een auto heeft. Ze staat open voor een man met jonge kinderen en heeft zelf nog een kinderwens. Ben jij die zelfbewuste man die zich blijft ontwikkelen in het leven? Als je klaar bent voor een nieuw begin, neem dan contact op met Love Worx om deze vrouw te ontmoeten.