Man met prachtige glimlach en luisterend oor

Leeftijd: 60

lengte: 1.85

Geloof: n.v.t.

Regio: Westland

Omschrijving

Deze vriendelijke, slanke man heeft stralende ogen en een wat ondeugende blik. Hij heeft een brede lach en als je naar hem kijkt, dan ga je vanzelf ook glimlachen. Hij is vader van twee tieners en woont in een eengezinswoning in een rustige wijk. Rondom de kinderen is er na de scheiding een co-ouderschapregeling getroffen.

In het dagelijks leven werkt hij als zzp’er binnen de techniek. Hij vindt het heel prettig om de dagen zelf in te richten en doet zijn werk met veel plezier. Normen en waarden vindt hij belangrijk in de omgang naar de klant, maar ook in binnen zijn sociale contacten.

In zijn vrije tijd gaat hij graag een avondje uit naar het theater. Hij houdt ook van een rondje motorrijden, maar dan wel met mooi weer. Wekelijks slaat hij een balletje tijdens het squashen, klust graag in en om het huis en leest zo nu en dan een boek. Van beschouwelijke boeken tot detectives, hij heeft dus een brede interesse.

Je kunt zijn karakter beschrijven als een open, vriendelijke man met een rustige uitstraling. Niet veeleisend en is tevreden met zijn huidige leven. Hij is oprecht en betrouwbaar. Hij kan jou een luisterend oor bieden en hij zit boordevol leuke ideeën om samen te gaan ondernemen.

De vrouw die hij zoekt is tussen de 55 en 62 jaar. Zij is een authentieke, een sociaal-vaardige vrouw die zelfstandig in het leven staat. Het is fijn als zij net als hij tevreden is met de kleine dingen in het leven. Het is fijn om elkaar in een rustig tempo te leren kennen.

Heb jij zin in een date met deze vriendelijke man? Zit in een motorritje of een ander leuk uitje? We brengen hem graag in contact met jou!