Vrolijke, veerkrachtige vrouw

Leeftijd: 54

lengte: 1.72

Geloof: Christen

Regio: Zuid-Holland

Omschrijving

Deze vrolijke dame staat open voor een relatie. In de ontmoeting met haar ontvang je altijd een mooie lach. Ze heeft mooi krullend haar en stralende ogen. Het leven heeft haar niet altijd meegezeten en ben onder de indruk van haar veerkracht. Ze kan goed omgaan met moeilijke dingen in het leven. Daarnaast is ze voor vele mensen een luisterend oor.  

Ook gaat ze nog veel nieuwe uitdagingen aan in het leven. Zo is zij onlangs gestart met het volgen van dwarsfluitles. Ze geniet hiervan en is ontzettend dankbaar voor alles wat zij elke dag mag meemaken. Een echte levensgenieter!  

Ze houdt van kinderen en werkt daarom ook dagelijks met kinderen in de kinderopvang.    Ze heeft liefde en geduld om deze kinderen een prachtige dag te geven in het verblijf. Naast haar werk is ze twee keer per week te vinden in de sportschool om goed in conditie te blijven. Ze heeft dan ook een normaal postuur.  

In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden. Ze gaat dan uit eten of drinkt graag een kop koffie op een terras. Ze leest ook graag boeken en kijkt op Netflix naar thrillers, comedy’s en detectives. Haar broer, schoonzus en nichtjes zijn haar dierbaar. Ze zoeken elkaar regelmatig op en hebben dan een fijne familietijd met elkaar.  

Het geloof speelt voor deze vrouw een belangrijke rol. Zo bezoekt ze graag een dienst op zondag of spreekt ze af met andere geloofsgenoten. Op dit moment bezoekt ze een PKN-gemeente die een mix heeft van PKN en Evangelische identiteit.  

 In een eerdere fase in haar leven heeft ze in Duitsland gewerkt als fysiotherapeute. Dit heeft ze zo’n 20 jaar gedaan. Na haar scheiding in 2007 is ze weer naar Nederland verhuisd en is ze aan de slag gegaan binnen de kinderopvang.  

 Je kunt mij wakker maken om samen te lachen én voor goed ijs van Luciano. Mmm..

Ze zoekt een sportieve man in de leeftijd tussen de 50 en 60 jaar. Het liefst een man met normaal postuur en net iets langer is dan zij. Deze man heeft werk en een stabiel leven en een gezonde levensstijl. Hij neemt initiatief neemt om samen leuke dingen gaan ondernemen. Ze vindt het heel leuk om verrast te worden. Samen koken lijkt haar erg leuk en er zal vast veel gelachen worden tijdens het koken en het opeten van de maaltijd 😉 

Deze man heeft een levend geloof en geeft hier ook handen en voeten aan. Hij woont maximaal zo’n 60 km. vanaf haar woonplaats.  

Wil jij deze leuke vrouw wel eens verrassen? Reageer dan gelijk even naar: info@loveworx.nl. Dan breng ik jou in contact met haar.