[vc_row][vc_column][vc_column_text text_align=”center”]

Natuurlijk hoef je niet tot Valentijnsdag te wachten om diegene die jij zo “woest aantrekkelijk” vindt te verrassen. Ik heb dit ook wel eens gedaan rond Sinterklaas. Een speciale chocoladeletter met een liefdevol gedicht erbij.
Het frustrerende was dat ik maar geen reactie kreeg… Na een paar maanden bleek dat de “A“ niet was bezorgd op het goede adres. Later is het presentje alsnog bij de juiste persoon terecht gekomen.
Echt een dingetje zeg, dat anonieme versturen… dan weet diegene nog niet dat JIJ het bent die hem/haar een cadeau geeft. Maar deze actie heeft me wel een etentje met een wel heel inspirerende man opgeleverd. Niet dat het een relatie is geworden… Daar moest ik dan weer even van bijkomen. Maar wat een plezier heb ik gehad van dit avontuur.

Zelf vind ik het erg leuk om verrast te worden met een spontaan cadeau. Dit gebeurt regelmatig door mijn man. Ook mijn zussen verrassen mij wel met bijvoorbeeld een kerstcadeau. Ik heb afgelopen kerst mijn vriendinnen verrast met een fleurige amaryllisbol met een modieuze sok erom. Elke vriendin vond dit een supercadeau.. en je hebt er nog lang lol van ook 😉

Kortom, het vinden van het juiste cadeau voor een speciale gelegenheid is nogal maatwerk. Verdiep je in de interesses van je Valentijn, je geliefden om je heen, verdiep je eens in de ander. En kijk dan of het “een schot in de roos” is.

Hierbij een paar ideetjes om te delen:
o Een mok/beker met een originele wens/quote erop.
o Ontbijtje laten bezorgen.
o Een lief briefje in de broodtrommel (laten stoppen).
o Leuke ideetjes kun je genoeg vinden bij www.flessenwerk.nl.

Wees creatief! Laat me even horen wat je hebt bedacht!
Ik ben altijd in voor nieuwe ideetjes.

Ik wens jullie allemaal een liefdevolle dag toe en naast Valentijnsdag nog véél meer liefdevolle dagen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]