Ik spreek regelmatig singles die alles goed voor elkaar hebben. Fijn werk, een huis, vrienden èn ze verlangen ernaar om een partner te vinden om het leven mee te delen.

Singlecoaching is geen quickfix, maar een proces waarin jij kunt ontdekken hoe je een aantrekkelijk persoon kan worden voor de ander. Je wilt weten wie je van nature bent en leren je van daaruit te verbinden met anderen.

Over stromen gesproken, ik heb een keer een avontuur beleefd op in de Zambezi River in Zimbabwe. Ik had een stoot adrenaline in m’n lijf en sprong vanaf een rots in deze rivier. Dat was best heel spannend, maar eenmaal de beslissing genomen was er geen weg meer terug. Na de sprong werden letterlijk meegenomen door de stroom van de rivier.

Ik moest vertrouwen hebben in de begeleiders van deze dagtocht. In het eerste deel moest ik me overgeven aan de stromende rivier en in het tweede deel kon ik vanuit een raft de tocht afmaken. Wist je dat ik in deze stroom nergens tegenaan botste, omdat ik me simpelweg liet meevoeren met de rivier. Ik heb nog nooit zo hard gegild van plezier en spanning, wat een avontuur was dat! Als ik van tevoren veel was gaan nadenken, dan had ik wellicht in deze tijd filmpjes bekeken e.d. In die tijd bestond dat nog niet, gelukkig!

Zo is het ook in het leven. Je kunt niet alle dingen van tevoren weten, maar je kunt wel openstaan voor nieuwe ervaringen die jou tot leven brengen! In het proces van het leven gaat vaak niet alles vanzelf. Tijdens de coaching kiezen jij ervoor om door de processen te gaan. Je hoeft er dan niet alleen doorheen te gaan, maar in dat stukje helpt het jou dat er iemand voor jou in de ruimte aanwezig is.

Verlang jij als single dat het leven in jou weer gaat stromen? Wil je minder geleefd worden, maar meer gaan leven? Meld je dan aan voor het Singlestraject en ontdek dat “Love Worx”, dat liefde voor jezelf en met een ander gaat werken! Liefde is helend, Love Worx!

Ik geef je graag een motiverend duwtje in de rug, zodat het leven weer in jou kan gaan stromen. Op het gebied van je werk, van je relaties en in de liefde. Het is aan jou om een eerste stap te zetten. Maak een afspraak voor een gratis call en dan doe ik graag een kopje koffie samen met jou!

Love Worx begeleidt singles met diverse levensvragen. Love Worx is persoonlijk en betrokken en helpt jou graag verder! Je bent dan ook van harte welkom!