“Stel je voor dat je een koker hebt, gevuld met vijf liefdespijlen.” Waar zou jij ze op richten om jouw toekomstige partner te vinden? Het avontuur van de liefde begint met deze vijf kansen. We willen allemaal onze kostbare tijd en energie besparen in de zoektocht naar die speciale persoon.

Kostbare tijd en energie besparen
Voor velen lijkt het aansluiten bij een datingsite een aantrekkelijke optie. Het biedt spanning en gemak, met berichtjes die in je postvak verschijnen, waar je ook bent. Maar laten we eerlijk zijn, wat zijn eigenlijk de kansen om ware liefde te vinden op deze platforms? De consumentenbond liet zien dat slechts 15 procent van de gebruikers er uiteindelijk een blijvende relatie aan overhoudt.*

Als we eenmaal doorhebben hoe de datingapp werkt, blijf je swipen totdat je de meeste profielen hebt gezien. We swipen erop los, dat is een van de dingen die de apps heel goed doen. Als je een match hebt of je krijgt een berichtje, dan voelt dat goed, dat maakt dus dat je best verslaafd kan raken aan het gevoel van mensen vinden mij leuk. De angst om iets te missen, de zogenaamde “fear of missing out”, drijft ons steeds weer nieuwe profielen te bekijken. Je wilt je pijl heel doelgericht afschieten.

Soms verandert online chatten in echte nieuwsgierigheid. Na weken of zelfs maanden wil je eindelijk die persoon achter het scherm ontmoeten. Helaas, soms komt de realiteit niet overeen met het beeld dat je hebt gevormd de afgelopen maanden. Je stopt het contact en het voelt als verspilde tijd, en je begint weer helemaal opnieuw.
Past een andere aanpak dan toch beter bij jou? Bijvoorbeeld een online contact, videochatten of een ontmoeting in real life. Er zijn ook mogelijkheden om singles te ontmoeten tijdens activiteiten. Bij Love Worx organiseren we regelmatig leuke evenementen om singles elkaar te laten ontmoeten. 

Als je jouw tijd wilt besparen en direct in contact wil komen met andere singles. Kies dan voor een speeddate. Tijdens een speeddate maak je kennis met andere potentiële partners en je hebt direct een beeld van de ander. Als de interesse wederzijds is, is er een match en kun je elkaar beter gaan leren kennen.

Dus, waar schiet jij je liefdespijlen af?  Als jij klaar bent om andere singles te ontmoeten wacht dan niet langer en kies dan voor de speeddate op 9 december in Monster. Je kunt kennismaken met singles in diverse leeftijden. Meld je aan via de website van Love Worx of via deze link. We hopen je daar te ontmoeten dus maak je klaar voor een speeddate ervaring!

Waar je ook besluit je liefdespijlen af te schieten, onthoud dat liefde ook onverwacht op je pad kan komen. Zet je liefdespijlen op scherp, volg je hart en laat de zoektocht naar liefde een avontuur zijn. Wie weet wat de toekomst voor jou in petto heeft. Love Worx wil jou hier graag bij helpen!