In de afgelopen periode heb ik kennis mogen maken met zeer veel hoog sensitieve singles die verlangen naar verbinding. We hebben allemaal de behoefte aan waardevolle vriendschappen, want door vriendschappen ontvangen we liefde. Zelfs als we alleen zijn, denken we de hele dag aan anderen. Vanuit die gedachte kan liefde gaan groeien. Iedereen heeft liefde nodig, jij ook!

Als hoog gevoelig persoon ervaar je de wereld om je heen op een unieke manier. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen. Hoog sensitieve personen hebben het talent om binnenkomende prikkels beter te sorteren. Dit is een aangeboren karaktereigenschap en dit is van invloed op onze relaties. HSP’ers nemen subtieler details waar en hebben daarbij oog voor detail, kunst en schoonheid. Met deze karaktereigenschap kun je sfeer feilloos aanvoelen en dit kan je eigen gevoel beïnvloeden.  

Veel hoog sensitieve personen, man of vrouw, vinden hun weg naar Love Worx. Dit is niet vreemd, omdat Jacoline de gevoeligheid herkent en deze ook inzet bij haar coaching, training en onderwijs.
Laten we nu stilstaan bij jou als HSP’er.  

Hoe bereid je je voor op nieuwe verbindingen, of dit nu gaat om het ontwikkelen van vriendschappen of van single zijn naar samen.

1. Werk aan je zelfvertrouwen en je eigenwaarde
2. Stel grenzen en doe dat met inzicht
3. Werk aan je (liefdes) verlegenheid – neem jezelf voor om elke week een nieuw persoon te ontmoeten of aan te spreken
4. Onderzoek de oorzaak van jouw streven naar perfectie. Je hoeft geen superman/ supervrouw of superouders te zijn
5. Bescherm jezelf tegen degenen die jou niet respecteren. 

Misschien denk je na dit lezen. Heel mooi geschreven, maar hoe pas ik dit toe in mijn dagelijks leven?

Ontdek het tijdens de gratis Webinar op woensdag 7 februari 2024. Waar Jacoline haar eigen leven deelt en dieper ingaat op hoog sensitiviteit en relaties. Na het volgen van het Webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Je kunt na afloop de test een digitale test ontvangen. Ik wil je niet in een hokje plaatsen, maar je helpen om jezelf beter te leren kennen.  

Ben jij nieuwsgierig geworden, schrijf je dan nu in voor het webinar op 7 februari. Klik hier om je aan te melden! 

Ik sta klaar om je te helpen om meer van de liefde voor jezelf en voor anderen die je al in je hebt te laten stromen. Gun jij het jezelf, dan zie ik je op 7 februari!  

Lieve groet, Jacoline