De spanning was te voelen toen de drie mannelijke boeren Haico, Richard en Piet voor hun keuzemoment stonden. De mannen hebben inmiddels gekozen, voor wie zullen de dames gaan?

In de afgelopen weken zijn de kijkcijfers weer enorm omhooggeschoten. Dat begrijp ik wel, want nu valt er na een lange logeerweek een definitieve keuze voor de deelnemers. Gaan ze op citytrip, of vertrekken ze naar huis met een rollercoaster aan emoties.

Richard gaat voor de mysterieuze, hooggevoelige Robin en laat Marijke gaan met haar ondernemersidee en al haar enthousiasme.  Terwijl Haico kiest voor de jonge, flirterige Jasmijn had hij ook kunnen kiezen voor Ellen; een open boek, geweldige aanpakker en lief voor Haico. Ze heeft veel levenservaring en is van dezelfde generatie.

Voor Piet is het overduidelijk hij kan niet wachten om meer tijd door te brengen met Anke. Hij is een lieverd en gaat ook heel gevoelig om met Gea. Wat zou het naar zijn als de avond met zijn kinderen alleen maar zou draaien om “zijn geheim met Anke”. Hij heeft hij postief aangepakt met respect voor Gea die ook welkom was op de barbecue met zijn gezin.

Gea gunt het Piet en Anke, maar ik gun het Gea en de andere dames ook. Dus mannen schrijf een hartverwarmende brief aan Gea, Ellen of Marijke. Of nog beter nog, stuur een liefdespakketje naar één van de singles die te vinden zijn op de site van Love Worx. Je kunt ze vinden onder het kopje “profielen”. Deze singles zijn op zoek naar een duurzame relatie. Love Worx gelooft in de liefde. Niet alleen voor anderen maar ook voor jezelf. Perfectie is niet nodig, het draait allemaal om het openstaan voor liefde en verbinding.Ontdek gelijkgestemde singles op een van de Love Worx events , waar herkenning, begrip en plezier samen komen in een ontspannen sfeer.  Wil je nieuwe vrienden maken of professionele begeleiding in het ontmoeten van singles? Love Worx regelt het! Coaching en Matching is een veel gekozen traject. Kies jij in 2023 nog voor een Starterpakket dan ontvang een ticket voor de wandeling in Rhijnauwen cadeau.  Op 1 december 2023 is er trouwens nog een tof webinar met het thema “Leren in verbinding” leuk als je daarbij bent! Tot ziens!