Afgelopen week ben ik weer eens naar m’n favoriete brillenzaak geweest in de binnenstad van Delft. Ik loop nu namelijk alweer ruim 7 jaar rond met dezelfde bril, dus het wordt weer eens tijd voor een “frisse blik”.

Door welke bril kijk jij als single? Iedereen kijkt door de eigen bril naar de dingen om zich heen. Dit wordt bepaald door een combinatie van factoren. Je kunt dan denken aan je persoonlijkheid, je opvoeding, de opleiding die je gedaan hebt en de mensen om je heen. Niemand kijkt door dezelfde bril naar de wereld om zich heen en daarom is het goed om je bewust te zijn van hoe jij naar de wereld kijkt.

 Door welk filter kijk jij naar anderen? Wil jij de ander ontmoeten vanuit een open en nieuwsgierige houding? Of heb je tijdens je ontmoeting een lijstje in je hoofd dat je wilt aflopen? Dit kan dan erg lijken op een sollicitatiegesprek. De persoon aan de overkant van de tafel merkt dit dan meteen op en het gesprek verloopt niet bepaald vloeiend. Het loopt niet…

Is het voor jou tijd om je blik te verruimen en open te gaan staan voor andere mensen in jouw omgeving? Leer eerst om liefdevol naar jezelf te kijken, wees niet te streng voor jezelf. Dan ben je vanzelf ook minder streng naar de ander 😉

Love Worx helpt jou graag en stemt de coaching helemaal maatwerk op jou af. Net als in de brillenzaak. We maken graag je brillenglazen schoon, zodat je zicht weer helemaal helder wordt. Zo kun je met een frisse blik het nieuwe jaar ingaan.

Wil jij weten welke coaching past? Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Jij bent van harte welkom! Ik help je graag met het doorhakken van knopen op het gebied van daten, relaties en de liefde. Love Worx wenst jou een liefdevol 2023 toe!