Deze zomer is toch een beetje anders dan alle andere zomers. Je hebt je verheugd op je vakantie en dan ineens wordt je boeking geannuleerd. Je vliegtuig vertrekt niet en je moet noodgedwongen thuis blijven. Je baalt als een stekker. Wat moet je nu?

Mijn advies is: trek er dan (toch) op uit! Wees creatief! Vul een tas en pak de fiets, ga wandelen of haal je tent van zolder. Bel een goede vriend(in) en ga samen op avontuur!Dat doet me denken aan de zomer dat ik erop uit trok. Op een “gewone” fiets en met een rugzakje om, waar alleen wat kleding voor de nacht in zat. Het was een bloedhete zomerdag.  We vertrokken vol goede moed, maar hadden de route nog niet uitgestippeld.

Uiteindelijk kwamen mijn vriendin Marjan en ik flink bezweet aan in Brouwershaven. Hoe moest dit nu? We hadden nog geen slaapplek gereserveerd. We kenden niemand daar, dus we liepen naar het VVV-kantoor. Nee, er was geen slaapplek meer beschikbaar. Mijn vriendin vond dat geen prettig idee. Ik gaf aan dat het allemaal wel goed zou komen. Hoe? Geen idee, maar we hebben het wel gelijk in gebed gebracht bij God.

We liepen (in geloof) nog een keer terug naar het VVV-kantoor en… ze wisten nu opeens wél een plekje! We konden terecht bij een oude mevrouw die soms wel eens een kamer verhuurde. Na één telefoontje was het geregeld. We hadden een dak boven ons hoofd voor de nacht!  En… we konden een heerlijke douche pakken, even al het “zweet” eraf laten glijden. Wat waren we deze vrouw dankbaar!

Op zo’n avontuur met een vriend of vriendin kun je eenvoudig in contact komen met andere mensen. Je komt van de ene, wat drukkere plek op de andere, wat rustigere plaats. De route staat nog niet vast. De eindbestemming hangt ook af van de keuzes die je tussendoor maakt.

Wij lieten de controle los en er kwamen allerlei verrassingen op onze weg. Zo is het ook als jij in jouw leven leert te vertrouwen op God, die boven alle omstandigheden staat. Hij heeft alles in Zijn hand. Loopt het dan altijd zoals jij hoopt dat het gaat? Nee, maar Hij weet als geen ander wat goed voor jou is. Hij kent jou door en door en zoekt het beste voor je. En als jij naar een partner verlangt, dan mag je dat aan Hem bekend maken. Kom tevoor-SCHIJN, maak jezelf bekend aan Hem en SCHIJN naar de mensen om je heen!

Lijkt het jou ook leuk om zo’n avontuurlijke route te beleven met andere singles? Dat is mogelijk! Laat je verrassen op zaterdag 19 september.  Jij bent van harte welkom in Delft. Love Worx organiseert daar een boeiende workshop voor singles. Ga jij het avontuur aan?

Voor meer informatie, klik je op de volgende link: https://loveworx.nl/kalender/

Ik zie je daar, bij Love Worx!