Ken je nog deze cartoons waarin alles draait om liefde?

Tot mijn verbazing worden er nog steeds scheurkalenders van verkocht met als bijschrift: Al meer dan 25 jaar is dit één van de best verkochte scheurkalenders in Nederland en Vlaanderen. Eigenlijk geen wonder, want wat is er mooier dan liefde?

Ik zou zelf niet weten wat mooier is….maar na een tijdje nadenken weet ik het ineens. Natuurlijk: een hechte, duurzame relatie! Uit meerdere onderzoeken blijkt namelijk dat een duurzame relatie goed is voor lijf en leden. Intimiteit en liefdevolle verbondenheid hebben een positief effect op allerlei gebieden, namelijk op het lichamelijke, psychische en sociale functioneren van mensen, en zelfs op hun levensverwachting. Het is dan ook niet zo vreemd dat een liefdevolle relatie een van de beste dingen is, die een mens kan overkomen. Zo’n relatie biedt een soort gezonde ‘doping’ die je als mens in het leven op de been houdt. Daarnaast is het de beste levensverzekering die je kunt afsluiten!

 We weten ook dat relaties nooit perfect zijn. Elke relatie kent tegenslag, verdriet en ieder huisje heeft zo z’n kruisje. De relatie kan mislukken en sommige mensen voelen zich binnen hun relatie eenzaam. Het is daarom belangrijk dat het fundament van je relatie van begin af aan goed ligt. Wat merk ik in de praktijk? Veel singles lopen vast bij het vinden van een geschikte en betrouwbare levenspartner. Het mooie is dat je aan dat laatste wat kunt doen. Ik help je graag bij het vinden van de juiste partner in welk proces je nu ook zit.

Ben je nu benieuwd naar het geheim van duurzame relaties? Geef via de website op voor de nieuwsbrief van Love Worx en ontvang de boekentip waar de resultaten van de bovenstaande onderzoeken in te vinden zijn. Zo lees je onder andere over de eigenschappen en de spelregels die horen bij een gezonde relatie. Echt een aanrader!

En dan tot slot even alleen voor alle vrouwen (sorry heren)  Of je nu single bent of niet: schrijf je in voor 11 november om het nieuwe Love Worx webinar over “Het geheim van een gelukkige relatie” bij te wonen. We starten om 19.30 uur. Kijk voor meer informatie in de kalender van Love Worx.

En onthoud… een duurzame relatie geeft het meeste levensgeluk !

Wie wil dat nu niet?