“Wel eens gehoord van Singlesday?“ Het is overgewaaid uit China. De singles die heel tevreden zijn met hun single – zijn, hebben een dag uitgeroepen om dit te kunnen vieren: e vier enen van 11 – 11 als perfecte symbool voor de happy single. Oh, dus eigenlijk is dit een vrijgezellen feestdag. Deze dag is “doorontwikkeld“. Allereerst was deze dag alleen bedoeld voor de mannen, maar later mochten vrouwen deze dag meevieren. Momenteel is dit een van de grootste online winkeldagen in China.

In mijn mailbox verschenen er deze week al diverse mails over singlesweek. Dus van één dag is het door een schoenenwinkel, waar ik wel eens inkoop, al tot een week uitgeroepen om single-zijn te vieren. Wat wel grappig is aan de acties, is dat (ineens) iedereen goed voor zichzelf mag zorgen, een dag waarop je extra lief bent voor jezelf. Dat spreekt natuurlijk IEDEREEN wel aan;-)

Nu ben ik van mening dat je binnen een relatie ook lief kunt zijn voor jezelf. Ik ben zelf ook niet de hele dag bezig met het zorgen voor mijn man en mijn kinderen. Dus ik denk dat het wel een idee kan zijn om een nieuwe dag te bedenken, Duurzame Relatiedag! Relaties waar we blij mee zijn, waar de kinderen goede voorbeelden om zich heen zien van hoe je een relatie kunt hebben. Goed voorbeeld doet nl. goed volgen.

Wat zou het gaaf zijn als er meer aandacht komt voor Gezonde en Duurzame relaties. Waarom zouden we hier geen lessen over gaan geven op de middelbare scholen? Veel vrouwen zijn toch op zoek naar een betrouwbare man. Maar hoe herken nu je een betrouwbare man? Hoe weet je dat je hem kunt geloven op z’n blauwe ogen? En de meeste mannen zijn vaak op zoek naar een vrouw met een mooie uitstraling. Hoe kun je de vrouw vinden die van buiten én van binnen een mooie uitstraling heeft. Ik denk dat we goede karakters moeten ontwikkelen, daarbij te beginnen bij onszelf 😉

Wees dus iedere dag lief voor jezelf, zonder dat je de anderen om je heen vergeet.

Ik wens jullie een happy Singlesday! En mocht je als single graag je verhaal willen delen of wil je wel eens sparren met een singlescoach, dan ben je natuurlijk niet alleen op 11 – 11 van harte welkom. Laat gerust je reactie achter op de site van Love Worx Singlecoaching. (www.loveworx.nl) Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!