[vc_row][vc_column][vc_column_text text_align=”center”]In de afgelopen week tijdens een zoektocht naar een boek in onze zolderkamer, zag ik allerlei mappen staan. Uit nieuwsgierigheid deed ik ze even open en mijn geheugen werd weer opgefrist. Hier stonden tientallen mappen van cursussen die ik in de afgelopen 5 – 10 jaar heb gevolgd met de daarbij handgeschreven aantekeningen.

Ik zag MBA in één dag van Ben Tiggelaar, een Business Breaktrough en cursussen van de Onderwijs Adviesgroep e.d. Bij het scannen van enkele aantekeningen viel mij op dat ik een aantal waardevolle inzichten had opgeschreven over mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb net wéér een cursus gevolgd, en nu blijkt dat sommige van inzichten hieruit ongeveer gelijk zijn aan die van enige jaren terug. Dus de inzichten lagen gewoon voor het oprapen…!

Denkend aan het boek Dromen, Durven Doen van Ben Tiggelaar (ik ben wel een beetje een “Ben-fan”)  kom ik tot de conclusie dat ik heel goed kan dromen, maar dat ik nog niet durf de te gaan doen.

Op mijn nieuwste cursus kreeg ik de zet die nodig was om daadwerkelijk te gaan beginnen. Het is nu tijd om alle mooie ontdekkingen en ideeën/dromen van de afgelopen jaren te gaan omzetten in durven én doen. 

Ik weet waarom het Doen er tot nu toe nog niet van was gekomen. Ik word snel van het één in het ander gezogen. Allerlei dingen die mijn aandacht opeisen en -eisten. Je kunt er zo een dag mee vullen, kan ik uit ervaring zeggen ;-).

Maar nu doe ik wat ik tot nu toe nog niet goed durfde. Ik ben Love Worx coaching en begeleiding aan het opzetten en uitbouwen met alles wat in mij is, met  God, mijn man, familie en vrienden als supporters. Het Doen staat nu voorop. Tegelijk ga ik ook momenten inplannen waarop ik bewust weer even stil ga staan en mezelf de zolder opstuur…daar ontdek ik dan vast weer nieuwe mooie “schatten”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]